• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No i juz jestem ;/ nie zbyt zadowolona z wizyty bo usg ciazy nie trzeba robic a w wypisie bylo napisane ze mam miec zrobione a usg nerek musze zrobic prywatnie bo na szpitalu moga dopiero gdzies pod koniec grudnia a na mnie to za pozno bo trzeba czesciej to kontrolowac no i nie wiem co robic bo nie mam kasy a tu takie cos na mnie spac jestem zalamana ;/ a tak po za tym wszystko ok :)

reklama
Sylwuś to kicha,faktycznie.niestety to normalka że sie czeka na wizyty,w tej kwestii to sie jeszcze długo nic nie zmieni:angry:.ale najwazniejsze ze maluszek zdrowy,więc mimo wszystko wizyta udana:tak: Katy no faktycznie pusto tu ostatnio trzeba dziewczynki do tablicy przywołać jak mawiała moja pani z polskiego.

Ostatnia edycja:
No niestety pamela ;/
Co z tego ze mam skierowanie na usg nerek jak musze czekac na koniec grudnia a to za pozno wiec musze isc prywatnie a to koszt 100 zl na ktory za bardzo sobie nie moge pozwolic ciekawe co dalej bedzie ...

Losiczko na razie bylam 3 razy:-), dzisiaj juz musze sobie wolne zrobic bo kopa prasowania, w szafkach sajgon i obiadu na dzisiaj nie mama wiec wieczorkiem prace domowe :eek:
Sylwia wiesz jak to u nas jest.......na wszystko trzeba swoje wyczekac:-(.........poza tym fajnie ze z reszta ok;-)
Malami, Rozia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-)
Ilonko moze powinnas zadzwonic do gina......a oslabiona jestes bo po takich krwotokach to norma:sorry:
Paula........to zycze ci spokojnej wpadki a dzisiaj idz juz odpoczywac bo pewnie ci sie oczy kleja;-)
Pamela......moze ciebie usłuchną:tak:
Dziama kochana jak tam rozpakowana:-)????\Czy nadal masz koszmary z pudlami w roli glownej:-D

Dziewczynki co do igraszek to chyba wlasnie tak jest ze jestem tak zmeczona ze juz nie mam sily.......mąż się wczoraj czajił jak żubr w puszczy a ja się dupskeiem odwróciłam i zarzyczyłam sobie drapanko plecków :-D:-D:-D:-D

Kasiu es kochana bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napewno kazda z nas poprosi tego w kogo wierzy o to by sie Wam nic nie stało!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry