• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie - znow nam odcieli prad a potem neta wiec dopiero wrocilam do "swiata" . Bylam dzis z dzieciaczkami na kontroli i nadal oskrzela daja o sobie znac wiec inhalujemy sie i smarujemy.

MALA MI - usmiechnij sie kochana teraz musi byc tylko dobrze.

Dziewczynki zrobilo sie tak sentymentalnie ze i ja doloze swoje 5 groszy. Nie myslalam ze kiedykolwiek bede pisala na jakims forum a juz napewno nie tak dlugo, a tutaj masz ci babo minal juz ponad rok a ja nie moge bez Was zyc, jestescie wszystkie kochane i zawsze moge na Was liczyc, to wielkie szczescie miec tyle cudownych kobitek przy sobie -KOCHAM WAS !!! A teraz uciekam na grupe bo nie wiem co sie dzieje.

reklama
Info od Kasi:

" Hej dziewczynki! Ja niestety nadal w stanie poważnym jestem na intensywnej terapii kardiologicznej. Czuję się średnio, ale lepiej niż w środę. Malutkich jeszcze nie widziałam :-(. Wiem, że Ala już oddycha samodzielnie, ale Hania jeszcze pod respiratorem. Teraz obie przechodzą żółtaczkę. Niestety ze względu na moje problemy z sercem i płucami nie będę mogła ich karmić :-(. Buziaki dla wszystkich! PS. A jak Malami? I co u Was? "

O Małejmi jej napisałam, ale nie pisałam jej o piateczce... Myślę,że nie jest to dobry moment na to, nie chciałam jej stresować... Co myslicie?? Oczywiście pozdrowiłam ja od Was i napisałam,że wszsystkie o nich myslimy i czekamy na nie :-)

Rozia własnie miałam tez pisać ze przekazałam dobre wieści o Martusi ale nic wiecej nie pisałam bo teraz najważniejsze aby doszła do siebie, juz i tak dość ma swoich zmartwień wiecej Jej nie trzeba dokładać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech mysli o sobie i o dziewczynkach !!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: wszystkiego sie dowie w swoim czasie , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ze bedzie wiedzieć niczego nie zmieni a tylko by myslała i przeżywała !!!!!!!!!!!!!!!!!!! W jej stanie to nie wskazane !!!!!!!!!!!!!!!

\Mam nadzieje ze sie nie pogniewa na Nas o to ale kierujemy sie w tej chwili Jej dobrem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko nie pisz jej absolutnie ma dosyć swoich zmartwień powiemy jej jak wróci do domu pozdrów ja koniecznie i powiedz ze tesknimy :tak:

Dzieki za info Ilonko

edit
sorki tak sie zapedzilam ze nie zauważyłam że to Rozia napisała DZIĘKI ROZIA

Ostatnia edycja:
Ja też myślę ,żeby na razie nic jej nie mówić. Dobrze,że już jedna kruszynka oddycha samodzielnie, pewnie siostrzyczka szybko do niej dołączy.Kasiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze zdrówko,szybko wracajcie do nas.

Małami
suwaczek super:) i gratuluję wizyty, na następnej będzie już piękne serduszko:)

Ilonka
jakie masz kolory włóczki?

Viola zielony, niebieski, turkusowy, szary( jasny), biały( lekki ecri) ,jutro idę do pasmanterii bo muszę kupić róż i szary do tych kompletów .........

Zrobiłam dziś bucika na próbę hihi ;-) i rękawiczki bo ktoś chciał do kompletu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry