• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Drzemka zaliczona, Głodzilla nakarmiona, z Młodym grę i zadanka z cyklu "mądra główka" zaliczone :p
nadszedł słodki czas na byczeeenie:-p

seee poczytałam jak to o 10 jeszcze byczyłyście się w łóżku..i krew mnie zalewa:-p bo musiałam zwinąć tyłek o 7 do pracy

Roza brawa dla dzielnych dzieciaków:-)
Pamela dzięki, Mati już zdrowy :)
sylwia haha no bo już miałam przerażenie w oczach na myśl o rwaniu bez znieczulenia :p
Viola haha no to możecie od razu wdrożyć brata i rodzinkę w rybkowe tematy :p miłego dnia :)
dziękuję bardzo :) w razie czego będę pytać :)
ja już nieco z cukrzycą zaprzyjaźniona bo w ciąży z Matim też miałam, wtedy udało się obejść bez insuliny, tylko na diecie byłam. Mam nadzieję że i tym razem się uda :)
a powiedz mi -pamiętasz jakie miałaś wyniki z tej glukozy?ile przekroczoną normę?
Agnes wszystkiego naj dla M ;)
Paula dzień bez długów? no way:eek:
odpoczywaj
Piąteczko to i tutaj wyskoczę do Cię z otwartymi ramionami
ja tylko melduję że mój D już w drodze do was...pojechał na dziczyznę...
Losiczka za te 2000 postów
zboczuszku hehehehe
mój D też cycka :-D
Lilu och właśnie tego mi będzie brakowało przy tej mojej diecie, jedzenie tego na co mam ochotę ot tak...bez liczenia, zastanawiania się jakie produkty o jakiej porze ehhh...
Marysia :( biedna Anetka :( zdrówka

reklama
Dziewczynki jak wyszłam z domu po 8, tak dopiero wróciłam i wyglądam tak :baffled:

a nie wspomnę o tym,że obudziłam się po 4 i nie spałam prawie 2 h, później udało mi się zdrzemnąć, ale po 7 pobudka...

sylwia no to powodzenia przy wyrywaniu :-)
Katy zdrówka dla taty :*
piateczko ja tak jak Ty tylko mięsko, ale dziczyzny to w sumie też nie jadłam...

Nie wiem co tam jeszcze pisąłyście... Przed chwilą przeczytałam, ale mam pustkę w głowie..

Na usg ok :-) Tylko psułam lekarzowi sprzęt :-) Musiał mi dwa razy usg zrobić, bo pom podsumowaniu jakieś głupoty mu wyszły,że różnica w wieku ciąży zamiast 1 tyg, to 13 wyszła :-D Później komputer mu zwariował i jakieś głupoty drukował :-)

Na szkole rodzenia bardzo fajnie :-) dziś było o naturalnych metodach łagodzenia bólu :-) ogólnie fajnie, bo mój m jest bardziej doinformowany jak to wygląda i mniej przerażony byciem przy porodzie :-)
Nie wiem co jeszcze mam napisać...

Cześć dziewczynki przepraszam że sie nie udzielam ale jakos tak nie bardzo u mnie z czasem i nastrojem.... przepraszam więc że nie podopisuję.....

losiczko- głupio mi i wstyd ale nie dam rdy z tymi kapciami :( PRZEPRASZAM jak ja tak nie lubię się podjąć i nie dotrzymać słowa ale nie myślałam że te koronki do kiecki będą aż tak misterne....
Piąteczko :*

reklama
Witam:)

Piąteczko
współczuję bidulko, zjadłaś coś co Ci zaszkodziło? Albo po lekach?

Truskafka no to inne normy.W tej co ja podałam normą po glukozie jest do 140 ja miałam lekko ponad i sama dieta tylko na początku pomogła.

Ja dziś nie wyspana :( Mały co chwilkę przekręcał się na brzuch a na brzuchu mu nie pasowało i się denerwował.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry