• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Piąteczko bidulko :-( zdróweczka życzę wczoraj obżarstwo dzisiaj maślaneczka :-)

Lilu Ty mnie kochana czasami kopnij w dupala bo ja jeszcze zapominam że jesteś przecież Lilu ;-);-);-)a z tym zaśnięciem w locie to masz fajnie :-D:-D:-D

A ja dzisiaj pospałam aż do 8 razem z Kubulą a mężuś urzędował z Szymonkiem przy kompie wiec pospaliśmy :-)

Dziama nie przejmuj sie kochana nie masz czasu nic sie nie stało .Trudno kupię jakieś skarpety albo na alegro kapcie.Dziękuje za chęci.

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

CAM00061.jpg U mnie tak wyglada miejsce maluszka ide was doczytac

witam sie i ja..jeszcze z lozka:-) ale z kawka..moj m mnie dzis rozwalil..umowil sie z kumplem na wieczorne granie na pleyu..wiec mialalm spokoj wieczorkiem:-) tylko ze wstalam przed 8 lece kawke zrobic a oni jeszcze graja..:-) maraton jak nic..a teraz ma zakaz spania..zadnych drzemek..:-) wredna jestem:-) :-)

sylwia-super pokoik..sliczny kojec
piateczko -jak to mowia co za duzo to niezdrowo :-)

Ja też jestem:-) z poranną kawusią:-)

Sylwia ładnie:-)

Liluu dobra jesteś:-D

Paula mój wczorajszy obiad to nic w porównaniu z przysmakami Piąteczki:zawstydzona/y::-D

Losiczko he he a ja myślałam że masz filigranowe nóżki;-)

Joasia ja też nie daję spać:sorry: moja natura minie pozwala hihi

Piąteczko no to teraz trzeba odpokutować obżarstwo;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry