• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witajcie - my uciekamy z malutka na spacerek.
PIATECZKO - TULE MOOOOOCNNOOOOOOOO
KASIU ES - bedzie dobrze &&&&&&&&&
DZIAMA - gratki wizyty :-) i uszy do gory
LOSICZKO - dobrze ze teskni :-D
ROSZPUNKO - powodzenia na wizycie
ILONKO - Ty pracusiu nasz dla Ciebie doba za krotka :-D - a juz kiedys chcialam spytac : czemu nie moge wejsc w Twoj wykres ? Zaczynam mierzyc swoja tempke na nowo (narazie w kajecie ) i tez mam jakies mixy straszne, a Tys moim guru w tym temacie :-)
AXA - az lezka sie zakrecila , milego dzionka dziewuszki

a ja jestem w domu NARESZCIE LABY :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziama ja niestety tez nie pomoge bo u mnie tarczycy niet :sorry:,ale co do lekarza to widac ze ma checi i niech sie bierze konkretnie do naprawiania :tak::tak::tak::tak::tak:

Losiczko ....chlop to niech w pracy siedzi i kaske trzepie hehehehe ,patrzcie jak sie stesknił hohohoh :-D:-D:-D:-D
Kasia es &&&& kciukaski mocne kochana :*

łooo ale sie najadłam moj G siedzi w domu dzis ze wzgledu na te bolesci swoje i zrobił obiad : zrazy wolowe z ogoreczkiem w srodku ,cebulką i boczusiem a do tego sam tez zrobił kluski sląskie i sosik z naszych grzybków co zbieralismy :szok::szok::szok::szok::szok: troche sie rozpadły ale obiad mi podał na wejscie hehehehe,ale kuchnia po nim ....................:baffled::confused2: jestem pod wrażeniem taki *******ni..k zostawia a ja musze sprzatac

ech ale teraz mam duzo duzo duzo czasu juupiiii i bede na spokojnie wszystko ogarniac

tylko zeby ten brzuch nie bolał jeszcze :crazy:

Podpisuję listę obecności :-)
Dzisiaj będzie mnie malutko, bo wieczorem idę z kumpelami na „ploty”
:-D

LiLuu czekamy z niecierpliwością na Lily
:tak:

Ilonka sama tego chciałaś zdolna bestio, to teraz zakasuj rękawy i dziergaj hahaha
:-D:-);-)
Co do prezentu to ja zawsze mam z tym problem… generalnie kupiłam niedawno K komplety szklane (szklanki do latte, filiżanki itp. pierdoły jako, że wszystkiego potrzeba na nowym mieszkanku)
:tak: generalnie to w sumie też tak trochę dla siebie :-p ale jak będzie grzeczny to pomyślę bardziej tylko o nim i może coś mu jeszcze dokupię tak już bardziej świątecznie… tylko co?... :confused:

Piąteczko
dużo siły :*

Losiczko
mamusiu, melduję się
:-D

Martuś no to się teraz wybyczysz

Dziama teraz już musi być tylko lepiej
;-)

Kasiu kciuki oczywiście zaciśnięte z całych sił

reklama