Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.a mi siostra własnie dzwoniła i stwierdziła,że ja mogę zafasolkować dopiero w lutym,bo dzidzius musi sie urodzic w listopadzie,taka rodzinna tradycja.moja chrzesnica 21 list,ja 2 dni pozniej,23,siostra kolejne 2 dni,czyli 25listopada.cholercia może cos w tym jest...
... ale kolegom z pracy i tak nie odpuszczę,modlitwy zawsze sie przydadzą

!
ja przez całą ciąże praktycznie żadnych objawów nie miałam..... Proszę się nie martwić na zapas po co maleństwo w brzuszku dodatkowo stresować..... Moje pomiary to wogóle się do niczego nie nadają a do tego dziś od rana w głowie mi się kręci masakra moja mama powiedziała że co godzinę będzie dzwonić czy wszystko w porządku przez 23 lata tak nie miałam..... chyba się starzeje 

modlitwy nie pomogą raczej egzorcysta 
jak mnie cycki bolą
wszystko mi śmierdzi
wszystko do dupy
zobaczysz 

jak uszyję gorsety dziewczynek to Wam pokaże :-)
.Ada a to może są oznaki że i u Ciebie fasolka sie czaii...
,byłoby super! to ja lece do tej pracy wreszcie coś sie zebrac nie mogę,miłego dnia Kochane!!!