Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś to normalnie nie mieliśmy juz siły nigdzie jechać :-( 

aaaaaaaaaaa normalnie jak zobaczyłam to myslałam ze padne 

wzięłam mimo ze jest na 68 bo nie wiem czy nie za mały bedzie na Pawcia ale jak coś to na net wystawiam i moze coś kaski wpadnie za niego 

bo jest bardzo cieplutki !!!!!!!!!! nie fifroczek tylko gruby
i trzeba układać
ale jakoś go przytłamsiłam i poszedł ale za to wstał po 6 i m tez musiał wstać bo nie dał mu juz polezeć haha także od rana Jaśka nie mam on tylko siedzi i układa 

Normalnie tak otwierał buźke ze aż miło !!!!!!!!!!!!!!!! zjadł pół słoiczka bo bałam sie dać cały za pierwszym razem .....
ale jakbym mu dała wszystko to by opędzlował bo az mu sie uszy trzęsły hihi :-) 

Oby, oby 

Malami odkorkowała kolejkę 

) nowinę !!! Zdecydowaliśmy się na tego stolarza :-) Trochę pokombinowaliśmy wczoraj i udało się obniżyć koszty, a kuchnia będzie taka jaka chcieliśmy :-) Nie mam wizualizacji, bo mi jeszcze nie wysłała, ale ma to zrobić w najbliższych dniach, to Wam pokaże :-) Jestem strasznie zadowolona :-) A w tym tygodniu jedziemy do ikea po komodę, bo się Bianka nie mieści w tej dotychczasowej :-)