• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori no ceny są kosmiczne, a i tak ja mam tu tania aptekę i na emolient np. była promocja... Ale chyba sama będę się w nim kąpać :-) A to jest 500ml, więc na długo wystarczy, chociaż tyle...

Liluuu, no ja w następnym tygodniu zamierzam zapiąć wszystko na ostatni guzik... Włącznie z praniem, bo jeszcze nie prałam rzeczy dla Bianki :-)

ja prałam jak zaczęłam urlop czyli końcem października bo wcześniej nie było sensu ;-) a teraz się nudzę i śpię ciągle właśnie z nudów :-p

No ja się nie będę miała kiedy nudzić, bo jak nie sprawy małej, to mieszkania, no i święta jeszcze po drodze, także myślę, że ręce pełne roboty będę mieć :-)

Lori a jak Twoje przeziębienie??

Rozia - no jest ciut lepiej, więc tak fest to trwało 2 dni. Głowa mnei pobolewa od czasu do czasu, z nosa cieknie i gardło boli. Oczy troszke lepiej. Wydaje mi się że gorączki nie mam.

takie pierwsze pranie i prasowanei ubranek to sama przyjemność, ja do dzisiaj pamietam przed oczami widok śpioszko na suszarce :sorry2:

Lilu - no dzien ciężki jak zawsze, w pracy mielismy jzu dzisiaj Wigilię. Liczylam ze podjem pierogi bo taką mialam ochotę a okazały się niedobrze, Były gumowate i twarde.

Lori to kijowy katering mieliście a szkoda :no:

a ja czekam na P aż wróci jeszcze jutro ma pracę a potem znowu w domku siedzi :no: ale cóż zrobić nie tylko pieniądze są w życiu najważniejsze ;-)z drugiej strony jak jest w domku to czuje się bezpieczniej teraz :tak:

Edit

dziewczynki nie mogę uwierzyć że zostało mi jeszcze ok dwóch tygodni i moze Lily się pojawi w naszym życiu

nonono widzę że tu mikołaj lata i prezenty rozdaje hehehe ;)

a my dziś z D...jak pierworodny pełen ekscytacji przyleciał z samego rana - o 6:30 :baffled::szok: - pokazywać i przeżywać cudeńka od mikołaja...stwierdziliśmy że trzeba Mikołaja zlikwidować :p
no ale radość dziecka...bezcenna więc niech MA...ten jeden raz w roku mogę oczy otworzyć o tak drakońskiej porze :-p

a teraz D odebrał prezent dla młodego pod choinkę-wypasione auto na pilota - i co? i oczywiście tak się tatuś napalił, że chce dawać auto na mikołaja :-D chopyyyyy:-D

Jane kurdeee noooo Słońce tulę i trzymam kciuki za szybkie pozbycie się torbieli... a potem niech wreszcie z górki będzie :)
Marta kciuki zaciśnięte za jutrzejszą wizytę :)
Joanna tu się czekaaaa na dobre wieści :)
Lilu no tak tak, czekamy wraz z Wami na słodką kruszynkę :D :D :D oojjjjjj zleciało :p

więcej grzechów nie pamiętam...yyyy... ale ściskam was gorąco :)

Lori no to dobrze,że już lepiej :-)

Liluuu na już prawie prawie jesteś rozpakowana :-) I wcale się nie dziwię,że jesteś spokojniejsza jak P jest przy Tobie, bo to już na prawdę w każdej chwili może pojawić się dziecię :-)

Ja zmykam na spotkanie z Mikołajem do siostrzeńca, takze do później dziewczynki :-*

reklama
JEsssstteemmm :-)
a wiec gin potwierdzil jest pecherzyk ciazowy:-):-) 5 tydzien.narazie wszystko ok ..mam zrobic wyniki jesc witaminy i kolejna wizyta na pocztek stycznia.wtedyposluchamy serduszka.pomierzymy..i dostane skierowanie na badania genetyczne..
przewidywany porod-5 sierpnia:-)
takze mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
sorry ze tak tylko o mnie.wieczorkim sie odezwe poczytam i nadrobie :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry