• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja jeszcze kawkę dopijam i lecę do pracy,ale jestem niewyspana,bo nie było mnie pare dni a tu wczoraj takie newsy na mnie spadły na grupie,że ciężko było to strawić tak od razu.no i w nocy miałam niezła jazdę,śniły mi sie wampiry/to chyba odnośnie złych ludzi,którzy nas wykorzystują,a raczej wykorzystała.i jeden z tych wampirów mnie ugryzł w palec,wiec jedna myśl tylko muszę to zdezynfekować! nagle otwieram oczy a okazuje sie że stoję w łazience i polewam palec wodą utlenioną! a w drzwiach łazienki mój małzonek stoi i sie na mnie lampi:szok:,po czym mówi> wolałbym nie wiedzieć gdzie ty tego palca w śnie wkładałaś. jak sie okazało przyszedł za mną bo wypaliłam z wyrka jak oszalała.chybajestem przemęczona,dobrze że po piątku mam ferie 2 tygodnie,bo cholera wie gdzie sie obudzę po następnym koszmarze.dobra,lecę piękności moje,buziaki!

ALOHA! :-)

Ja wstałam dopiero o 10:20
:zawstydzona/y: budziłam się już od mierzenia tempki, ale ciężko było wstać, tak wiecie- jeszcze chwilkę i chwilka i z tej chwilki zrobiła się 10:20 :szok:

Pamela padłam hahahaha mąż nieźle musiał się zdziwić
:-D

Miłego Dnia :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry