• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roszpunka my też idziemy na Hobbit w 3 D 27.12 ,już zaklepałam bilety, mój mąż fanatyk tego filmu:) I też pierwszy raz bez małego, a film trwa 3 godziny więc idziemy na 13:30 bo o 20 Antek chodzi spać a musimy go zawieźć i odebrać od dziadków.

pamela niezłą jazdę miałaś w nocy... widzę, że ci siadło... mnie się tam też wampiry śnią, a do tego często też zombie... może lepiej to do zombie przyrównać :-)... wampiry zbyt rozumne:-D

liluu widzę że lily walczy nadal :)))
losiczko dobrze cie widzieć, mam nadzieję, że masz się dobrze!

ja też się witam, ale nie posiedzę długo bo muszę lecieć kupić mojemu małemu prezent świąteczny... tak, tak... jeszcze tego nie zrobiłam...

byliśmy znów u lekarza, nadal jest płyn w uszach, nadal zaczerwienione gardło, antybiotyk się skończył, nie mam już nic mu dawać, ale nie mam go brać na dwór... aż po nowym roku, masakra!

Liluu no to Twoja córa bardzo uparta :-) Ja mam nadzieję,że moja nie zrobi odwrotnie i nie zechce wyjść wcześniej :-)

dziewczynki weszłam już w 9 okienko :szok:
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

reklama
ach wy ciężarówy... jak Wam dogodzić :-)???

ja kurna się połapać nie mogę jak piszemy w dwóch miejscach... normalnie skupić się na waszych postach nie umiem, trza poćwiczyc :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry