• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Błonka masz racje bezcenne :wściekła/y:

Rozia a jakie to są domowe sposoby :-D chodzę codziennie na spacery ledwo z nich wracam :( krocze tak boli że czuje ze eksploduje :no:

witam i ja poświątecznie. młody z tatą na spacerze a ja leżę na kanapie. coś mnie chyba bierze bo zimno mi i z nosa zaczyna cieknąć.

święta, święta i po. w tym roku jakoś mi szybko minęły i nawet się nimi nie nacieszyłam. a teraz trzeba wracać do codzienności

Ho Ho Hooo..... i po mikołaju pozostało tylko wspomnienie :-p

Witam poświątecznie ;) chłopaki w domu, a ja w pracy, trochę ogarniam i wracam do domu ;)

ale miałam dziś sen...że mieliśmy wielkiee pole na którym urpawialiśmy zboże, widok piękny... i D.. latał z kosą-taką jak za czasów naszych dziadków i i ścinał, widok bezcenny:-D serio nie wiem co w tej mojej głowie siedzi hahaha

no i czekamy na Lily :*
Rozia u Ciebie też zegar coraz bliżej godziny zero :cool2:
dobrze że z Antosiem już ok :)

pozdrawiam całą resztę i czekam na relacje ;)

Vila najważniejsze,że nie rozwinęło się z tego coś gorszego :-)

Liluu no wiesz: schody, firanki, może piłka... Próbuj, próbuj, może w końcu Lily się zdecyduje...

Truskafka ciesz się,że takie sny Ci się śnią, a nie koszmary :-) Przynajmniej możesz się posmiać jak się obudzisz :-)

Lori wiem,że ktos u nas brał acard, ale nie pamiętam kto...

Lilu - a herbatke z liści malin robiłaś sobie?

ja mam problem bo nie wiem od kiedy brać ten acard, wiem że lekarz mi go przepisze, ale na necie wyczytałam że to sie powinno brać juz po owu noi nie wiem co robić, bo nie chce brać lekarstw na własną rękę bo to nie są witaminki. Tak samo nie wiem od kiedt brać luteine

kurde dziewczyny mam doła :( to nie miało być tak. W święta juz miałam tulić w ramionach dzidziusia, a nei ma nic, nawet nie wiem czy owu miałam :( tyle starań w tym miesiącu i wszystko na marne :(

sorry że wam smęce ale jakoś mi źle :-(

mi się wydaje że acard brała Gosiulek, ale nie wiem czy razem z heparyną w zastrzykach czy sam acard.

Lori no niestety nie zawsze jest tak jak sobie planujemy, ale ja wierzę,że w końcu będzie ok :-) Ty płodna jesteś, więc na pewno w końcu sie uda :-) A tego cyklu jeszzce nie spisuj na straty, bo dopiero w polowie jesteś :-) Będzie dobrze :-)

A co do acardu to tak jak Liluu pisała, chyba Katy go brała, to może wiedziaąłby jak się go stosuje... A nie możesz zadzwonić do gina??

reklama
Lori nie piłam tej herbatki bo się za późno zorientowałam trzeba zacząć ok 35 tc to raz dwa ona tylko wzmacnia macicę nie wywołuje skurczy wbrew ogólnym opiniom dziewczyny z grudniówek ją piły i nic

a co do leków to nie bierz ich na własną rękę nie wolno no może poza luteiną którą można zacząć brać już po owu !!!! ja w tym cyklu co zaszłam nie brałam zaczęłam dopiero po pozytywnym teście

Rozia piłki nie mam :( schody odpadają przez bolący krok :((( ech jeszcze 3 dni i się wszystko okaże

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry