• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

gosiulek - mi jest bardzo cieżko, ale chęć posiadania drugiego dziecka jest ponad to. Całe święta łezka w oku się kręciła bo oczywiście każdy życzył nam tylko jedno.
Dużo zdrówka dla całej rodzinki :tak:

Sylwia - no wiesz co tak do dziewczyny przyrównywac. Duży jest jak to na chłopa przystało :laugh2:

reklama
Wiesz co Truskafffka zobaczymy bo teraz to już mi wszystko jedno i chyba bym wolała żeby była ze stycznia ale jak mi podadzą w poniedziałek rano ten tampon na skurcze to raczej do północy urodzę bo ja to szybka jestem z tym pamiętam swój drugi poród rozwarcie nie chciało postępować i podali mi czopek to w ciągu 1h miałam pełne rozwarcie więc nie sądzę zeby wytrzymała dziewczyna w środku do stycznia :-D

a no zapomniałam dodać że to rozwarcie poszło z 3cm do 10cm tak szybko a parte 10minut

Ostatnia edycja:
Sylwia to duży chłopak :-) Ja mam w sobotę usg :-) Ja na szczęście czuję się ok, więc nie ma problemu,żeby zaciskać nagi,żeby mała nie wyskoczyła za szybko :-)

gosiu zdrówka dla Was :-(

Ja byłam, zobaczyłam, ale chyba nie zwyciężyłam niestety, bo kiepsko z rabatem :-(

Sorry , usnęłam... :-)

No myslałąm,że jak weźmiemy kilka sprzętów na raz w jednym sklepie, to dostaniemy rabat, ale ciężko to widzę, bo wybrałam sprzęty,że nie da się na nich rabatu zrobić...

uuuuuu masakra Roziu tutaj obojętnie gdzie pójdę dostanę rabat na drogi sprzęt pojedyńczy lub jak kilka się kupi :crazy: szkoda że tak wyszło ale próbuj dalej może gdzie indziej dostaniesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry