• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jakoś tej luteiny się boje, z jednej strony chce ją brać bo mi sie z nią zawsze udaje, z drugiej strony mam takie wewnętrzne uczucie że ona mi wszystko zagnieżdża nawet złe jajeczko. No i taka rozdarta jestem, gdzie tam czuje że jak ma sie udać to bez luteiny, no ale jak tak patrze to dużo dziewczyn bralo i się udało, nawet nasza Ilonka ma Pawełka na luteinie.

reklama
niestety nie pomogę ani z lutką ani acardem :zawstydzona/y:

Rozia no właśnie, lepiej w tą stronę ze snami :p
Lilu a mała może chce nas trzymać do ostatniej chwili w niepewności czy będzie jeszcze rocznik 2012 czy już 2013 ;p
Lor ehhh życie...ma gdzieś nasze plany... :(
ale choć musisz dłużej czekać...doczekacie się jeszcze zapachu dzieciątka i utulicie je do serducha

i ślę z wiarą i nadzieją ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Truskafffka teraz to juz jeden wielki znak zapytania o rocznik :-) Pewnie woli styczeń niż grudzień
Lori co do leków to zawsze coś będzie nie tak a z drugiej strony moim zdaniem luteine i tak jest najbezpieczniejsza ale ty robiłam badania inwsztstko u ciebie w porządku więc czy jest sens?? Nie wiem poczekaj na leki od lekarza.

Hej
Lori acard można brać cały czas.Na @ tylko odstawiać.Pamiętaj żeby go brać po jedzeniu. W ciązy brałam go z heparyną do któregoś tyg. Nie pamiętam do którego niestety ale lekarz Ci powie. &&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Można tez go brać z heparyna przed ciąża.To zależy od lekarza.Ja nie brałam choć jak prof. Czajkowski zobaczył moje wyniki to powiedział że powinnam.

Luteiny przed ciążą nie brałam.Tylko w ciązy.

Ostatnia edycja:
Na razie odpuściłam. Nie dam rady....Psychicznie nie jestem gotowa.A ponieważ mam lat tyle ile mam to pewnie tak już zostanie.:-(

Liluu święta mineły w chorobie.Wszyscy jsteśmy chorzy.Najpierw był lekarz u S. Wczoraj u mnie i Kacpra.
dzisiaj wróciliśmy do domku więc mam nadzieję ze już bedzie lepiej.;-)

Liluu czekamy na mala ale widac ze jej dobrze :)
Ja bylam dzis n usg maly wazy juz prawie 3 kg obwod glowki ma 34 cm moja niunia miala 35 gdy sie urodzila wiec duzy maluszek jest ;p ale najwazniejsze ze zdrowy
rozia u ciebie 37 u mnie 36 i czuje sie taka ciezka ze chciala bym za jakies 2 tyg juz urodzic ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry