• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Czesc Kobitki!ja odponad miesiaca nie mam telefonu,dlatego mnie nie ma na forum:(a stacjonarnwgo internetu nie mamy niestety:(Wam zycze szczesliwego,zdrowego i pelnego milosci i dzieciaczkow Nowego Roku;)moj maz byl cale swieta chory na grype i mial silne zatrucie pokarmowe,a ja w sylwestra i nowy rok wyladowalam naoddziale ratunkowym z kolka nerkowa,gdyz kamien mi zablokowal przewod moczowy...na razie pokonalismy to,kamien chyba wysikany,ale musialam Kiana odstawic od piersi z powodu lekow na 5 dni,a teraz walczymy od nowa o mleczko;)Jutro idziemy do pediatry na wizyte kontrolna,no i prawdopodobnie jutro,albo w piatek dostane nowy telefon;)mam nadzieje,bo odcietam od swiata na razie:(Pozdrawiam Was Kochane;*

Witam.

biapl super,że się odezwałaś:-D Zdrówka dla całej rodzinki:) całuski dla Kiana i jak już będziesz miała dostęp do neta to wstaw nam fotki syneczka:)

Pytałyście jak Antoś zniósł zastrzyki.... Był bardzo dzielny płakał-wiadomo,ale tragedii nie było. Zastrzyki dostawał w domu więc czuł się bezpiecznie.

Wczoraj byliśmy na hobbicie . Film super,ale rozstanie z synem masakra. Do 18 w miarę a później zaczął płakać i teściowie nie mogli sobie z nim poradzić. Po prostu tęsknił bo jak weszliśmy do domu to od razu radość niesamowita. Nie wiem jak to będzie jak pójdę do pracy.

witam i ja :)
biapl nie wiem czy odczytałas moja wiadomosc na nk ale ciesze sie bo moze wywołałam cie telepatycznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to przeszliście swoje a teraz tylko zdrówka, i buziaczki dla Kianka :) walczcie o mleczko ile sie da - trzymam kciuki mocno :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam nadzieje ze jak bedziesz miec nowy tel to juz bedziesz czesciej z nami :tak::tak::tak::tak::tak:
violu czyli na film warto sie wybrac ??????????? kasa nie bedzie na marne wydana ??????????????powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie aby np papi czy jas miał zastrzyki :-( ale wiadomo przeciez zdrowie wazniejsze wiec jak mus to mus, a \Antos dzielne słoneczko :-D:-D:-D:-D:-D:-D brawo :)

Twój Antoś biedny tęsknił i płakał a mój Pawcio we wtorek zrobił dziadkom straj ale w spaniu hehe, zawsze ok 10 je i idzie spać ale jak mnie nie było od rana do 12 to on oczy jak 5 zł. wróciłam, zobaczył mnie, oczywiscie banan od ucha do ucha.... poszłam zdjąć płaszczyk wracam a on śpi na siedząco u dziadka na kolanach :-D:-D:-D:-D:-D zobaczył ze mama wróciła to mógł spokojnie dopiero zasnąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ahhh te nasze cwane dzieci :-):-):-)

miłego dnia słoneczka :-):-):-):-):-)

Hejka Lalki :) ja od wczoraj znowu rewolucje zołądkowo jelitowe grrrrrrrrrrr juz brak mi sił i te wzdecia cholerne ,rozwala mnie to wszystko
a do tego wczoraj mrozek sniezek a dziś :wściekła/y::no::no: :no: plucha deszcz i ogolnie beznadzieja !!!

Ilonka no nie moge komplet biedronka -Padłam taki sliczny :-):-) pisze sie na niego hihihi

Losiczko jak zdroweczko ??????????????????????????

Liluu okład z jajek pomógł hihihi :-D

Hejka.

katrina, ale Kubula już duży! Słodziaki:tak:

viola, jak my poszliśmy na 20:00, nakarmiłam Maksia i zasnął i powinien spać gdzieś do północy przynajmniej. A on zastrajkował babci i o 23 był na nogach, też oczy jak 5 złotych. Na szczęście o 23:30 byliśmy w domu, zjadł i poszedł spać dalej.

ilona, komplet śliczny.

A my dziś noc niespokojna. Nie wiem co się dzieje z synkiem. Już tak ładnie spał, budził się co 4-5 godzin, nawet 7 pod rząd potrafił przespać, a teraz co 3 godziny się budzi. A dziś wstał o 3 i do 5 nie spał. Mam wrażenie, że mam ostatnie dziecię na świecie, które nie przesypia spokojnie nocek;-)

reklama
Witam w słoneczny i nadal wilgotny czwartek ;-)
Jak tak dalej pójdzie to ze śniegu pozostaną tylko wspomnienia
:baffled:

Biapl super, że się odezwałaś
:tak: bidulko nie zazdroszczę przeżyć :*

Rozia jaką walkę?
:confused::biggrin2:

Sylwia nie jest tak źle u Ciebie, ja spałam do 11:20
:zawstydzona/y:

Miłego Dnia :*

Nowe wątki

reklama
reklama