• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam:)

Dziewczyny tu nie chodzi o to,że nie zbadała bo wiadomo,że dziecko musi być spokojne do tego badania ,ale o same podejście tej baby i przychodni bo jak się zapisywałam to powinny mi powiedzieć,że muszę coś zrobić żeby dziecko było spokojne np własnie( tak poradziła mi bratowa) wziąć dziecko godne i tam nakarmić. Albo,żeby ubrać pajacyka bawełnianego,żeby tylko rozchylić ubranko a nie rozbierać całego. Antoś nosi bodziaki i bluzeczki więc musiałam go całkiem rozebrać.
No i ta lekarka mogłaby być milsza inaczej ubrana i mogła nie mówić głupich tekstów do mnie np ,że idąc do lekarza mogłam pomyśleć i wziąć herbatkę małemu. Tylko,że Antek nie pije a jak pije to łyczek góra 2.Albo,że skoro on jest taki nerwowy to pewnie śpi w hałasie..... echhhhhh brak słów.Gdyby nie to ,że zabrali już skierowanie to zapisałabym go do innego kardiologa.

Dziewczyny te które nie wiedzą jak urządzić małe mieszkanie hehe polecam!
Narzekasz na małe mieszkanie? - YouTube

reklama
hejka witam i ja

Ilonko ja dzis na dzien dobry krew z nosa ,głowa to mi peka od wczoraj ....:-(:-(:-( boli kark krzyz i nogi kuzwa mam nadzieje ze to nie zadna grypa :((( no i czas chyba na jekies witaminy tylko jakie?????

Rozia ja tez tak spac nie moge teraz ,budze sie w nocy i 1000 mysli no i niech babel da o sobie znac bo zwariowac mozna

Przepraszam ze nie odpisze wszystkim :-(:-(:-(ale nic mi sie nie chce :(
do tego zimno mroz a ja potrzebuje słonca bo inaczej zwariuje :-(:-(:-(:-(:-(

Violuś masz rację .... powinni uprzedzić jak sie przygotować do takiego badania ... no ale babsztyl niemiły jak nie wiem :crazy::crazy:
co z pracą ???????????????????

Małami w takim razie zdrówka życzę, aby nie wzięło Cię choróbsko :tak::tak::tak: a TY nam uciekłaś do lipcówek widze ...

Witam i ja!

truskafka, niestety nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia Matiego. Ale zapewne większość zupki na nim zamiast w brzuszku hehe:-D Leci czas, leci. Niedawno się tu pojawiłaś, a już za niedługo Amelka się wypakuje z twojego brzuszka hihi!

ilona, biedny Pawełek. Gdybyśmy mogły to same dałybyśmy się zaszczepić, żeby ich nie bolało;-) Maksio ma gdzieś 70 cm i waży 8 kg. To z Papiego niezły serdelek jest hihi:-D Koszyczek ładniusi. Trening czyni mistrza, następny wyjdzie sztywniejszy.

pamela, chyba wyszłabym z siebie na twoim miejscu. Durne te chłopy, że głowa boli:-D

lilu,mam nadzieję, że dziś lepiej z Lily.

dziama, śliczne to cudeńko. Masz talent moja droga;-)

agnes, jak znajdziesz przepis na karmienie z butli to zdradź mi go, bo ja też dostaję białej gorączki na samą myśl! :sorry: Agnes, kleik ryżowy możesz przygotować na swoim mleku i podawać łyżeczką.

Viola, co za straszne babsko! Masakra jakaś! Z serduszkiem na pewno wszystko dobrze, co ona miała tam wysłyszeć, jak mały płakał. Racja, powinni powiedzieć co zabrać itd. :angry: 7 ząbków, wow!! I super,że siada już :* Gratulacje dla przystojniaczka!

rozia, ze mną w szpitalu leżała dziewczyna, która miała lekkie skurcze co parę minut, a ja nic i i tak szybciej urodziłam. Tak że nie znasz dnia ani godziny hihi;-)

malami, bierz sobie prenatal gripcare na wzmocnienie. Mi pomógł.

marysia, widzę, że masz bardzo mądrego syna. A co do jedzonka Anetki, to próbowałaś mieszać je ze swoim mlekiem? Może tak jej zasmakuje. Gdzieś wyczytałam, że dziecko zaczyna akceptować nowy smak za 10 razem. Może to i prawda...:confused:

Ja dziś idę podpisać papierki o wynajem dodatkowej piwnicy, bo przez rzeczy Małego już się nie mieścimy w domu hihi:-) A z naszych sukcesów to obracamy się pięknie na plecki, a na brzuszek z lekką pomocą. No i siadamy jak tylko mamy się czego złapać :happy:

Ostatnia edycja:
Ilonka no pisuje z nimi bo trochę podpowiedzą :) a u nas nieraz taka ciiiisz ze szok a mi w domu sie nudzi juz :-(

co do choroby to mam nadzieje ze mnie nie złapie bo u nas ostra grypa w mazowieckim panuje :wściekła/y: i dol lakarza to na tydzien kolejki

Roszpunka akurat nie było nikogo :) i do tego krem kupiłam do twarzy bo mam jakąś skórę podraznioną jakies plamki wypieki czerwone :-(:sorry::sorry::sorry: coraz gorzej wyglądam

Dziewczyny ogłaszam konkurs na imie dla chłopca hehehehhe
bo jak bedzie dziewczynka to : Lena,Laura ,Otylka albo Nadia :D

reklama
malami, ja też od początku czułam, że u mnie chłopak. Nawet imię mieliśmy od początku, a nad dziewczynką się wahaliśmy. Najśmieszniejsze jest to, że choć nawet nie planuję kolejnej ciąży, to już czuję, że urodzę drugiego chłopca:-D

Ale tu dziś cisza...

Miałam iść do tej administracji załatwiać z tą piwnicą, ale jak na złość mały mi się rozespał i ani myśli wstawać.Jak trzeba żeby spał to budzi się po pół godziny, a jak trzeba gdzieś iść,to śpi sobie w najlepsze:crazy:. Ancymonek mały:laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry