• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Facet mówi do żony:
- Kochanie, przynieś mi piwo.
Na to żona:
- Może jakieś magiczne słowo?
Facet:
- Hokus pokus czary mary, zapierdalajj po browary!
A na to żona:
- Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!!
Na to Facet:
- Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata!
Żona:
- Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ja sie posikalam :-D:-D:-D:-D

reklama
Hej :)

Pamela - ja wiem że tobie nie było do śmiechu ale jak czytaąlm o tej sraczce to się uśmiałam :-D

Ilonka, Pamela
- fajne te kawały, przeczytałam mężowi :)

Truskaffka - jak zobaczyłam małego MAtika to do razu mi się przypomniało jak robił pingwinki :-D

Liluu - obyś miała spokojną noc :tak:

kwiatuszki i koszyczki super :)

ja mam faze spania i wieczornych mdłości. Jutro rano USG, ale pewnie jeszcze nic nie bedzie widać :-p

Ilona pięknie Pawełek rośnie :) silny chłopak :)
szczepienia współczuję, serce pęka..ale jestem pewna że Pawcio szybko zapomniał i śmiać się zaczął :)
koszyczek może i nie sztywny ale wygląda bardzo fajnie ;-) poza tym znając Ciebie szybko dojdziesz do mistrzostwa ;)
a co do kompelciku, nie chcę lukać :p...chcę mieć niespodziankę :-) i wiesz że mnie się nie spieszy, także cierpliwie czekamy :)

Pamela sorki, ale troszkę się pośmiałam :p tak śmiesznie się to czyta :p ale wiesz, tak poważnie to współczuję "przyjemności" mam nadzieję że już Ci lepiej

Dziama suuuuper ty nasza artystyczna duszyczko :D
ehhh aż żałuję że mam dwie lewe ręce do takich robótek...

Lor haha noo pingwinki były dobre :-D wariatuńcio mój:-D
powodzenia jutro i czekamy z niecierpliwością na wieści :)

buhahhahahahaha uśmiałam się z kawałów, a mała aż czkawki w brzuchu dostała :-D przeczytam D...jak wreszcie dotrze do domu...

Lori to daj znać po wizycie:-).ja uciekam pod prysznic zanim mężulek wróci z siłowni i zachlapie całą łazienkę,potem się tłumaczy że po co miał po sobie posprzątać skoro ja jeszcze miałam się kompciać:sorry: i na darmo by było to jego sprzątanko,typowo męskie...może faktycznie wymienię go na pieska? przemyśle to jeszcze:confused:... dobrej nocki dziewczynki!

witam

kochane ja się usprawiedliwiam że mnie mało ale u nas ferie małż w domu więc totalna dezorganizacja. jakoś jak jestem sama dzien łatwiej mi ogarnąć. a z nim to zawsze coś i brak czasu dla siebie.

zaraz zabieram sie za nadrabianie. dzisiaj jeszcze mieliśmy w kościele nauki przed chrztem :sorry2: młody z babcia został ale spać nie chciał. wróciliśmy po 20 dostał cyca i padł. ale co z tego jak on teraz co 2 godz w nocy sie budzi. ja stawiam że to zęby bo tak ładuje palce do buzi że maskra. i dziąsełka też takie rozpulchnione.

wczoraj szczepienie zniósł dzielnie. i waży już 7 kg :szok:. pulpet taki z niego. ale poza cycem nie chce nic brać bo buzi. tzn jabłko zje ale nie chce nic z butli. jak go nauczyć pić mm? bo przecież cały czas na cycu nie będzie. w kwietniu wracam do pracy więc mam 2 miesiące na naukę

wracam jak nadrobię

reklama
Przepraszam,ale nie nadrobiłam:(

Może jutro mi się uda Was poczytać.

Wpadłam tylko,żeby napisać jaka jestem wściekła.
Byliśmy dziś z Antosiem u kardiologa miał mieć zbadane srduszko ponieważ w badaniu po porodzie wyszło,że ma nie wszystko jeszcze podomykane.
Pani doktor z bardzo niemiłym grubem głosem kazała mi rozebrać dziecko i polożyć dodam,że fryzurę miała jak szopen była wielka i ubrana na czarno. Miała zrobić echo serca ale najpierw oczywiście chciała posłuchać serca stetoskopem( zimnym) no i Antek się rozpłakał. A ta z pretensjami,że dziecko płacze to ona mu badania nie zrobi i mamy zapisać się na za 2 tygodnie. Nosz K........................ jedna no.... Dodam,że czekałam 3 miesiące odkąd się zarejstrowałam. SZOK!!!!!!!!!!!!!!
No i nie wiem co z jego serduszkiem bo oczywiście na koniec jak wychodziłam to mi powiedziała,że szmery jakieś słychać .:-(:-(:-( Antoś poprostu się tej baby wystraszył.

Teraz mamy 31.01 wizytę,wezmę go na głodnego i będę mu dawała mleko podczas badania może to pomoże.

Pochwalę się tylko jeszcze,że siadamy już:) i mamy 7 ząbków.

Przepraszam ,że tylko o sobie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry