• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry :-)
SYLWIA - kuruj sie dziecinko
ROSZPUNKO - nietypowy stroj dla nietuzinkowego chlopca - on zawsze czyms zaskakuje :-D i chyba dobrze, wyroznia sie z tlumu nie tylko okularkami ale i blyskotliwoscia choc czesto i wybuchowym charakterkiem
co do rozszerzania diety my wystartowalysmy 3 dni temu od razu z lyzeczka i malutka kaszke manna zje ale bardzo niechetnie, kleik tez probowalam na noc ale tez jej nie podchodzi - to akurat przezyje bo spi ladnie wiec jest ok jak wypije moje mleczko, jabluszkiem tez pluje - takze zapowiada sie wojna z nowymi smakami. No coz Darus od razu z checia jadl co tylko nowego dostal a tu mlekowa dziewczynka rosnie.
DZIAMA - no to poszalalas z ta szczoteczka, moze nastepnym razem wpadniesz do mnie :-D
ILONKO - a jak samopoczucie ? wypoczelas przez noc ?
ROZIA - daj znac co i jak po ktg
AGNES - co do mleka to jak mowi ROSZPUNKA nie wiem jakie podajesz ale sprobuj innego
milego dnia rowniez dla tych jeszcze spiacych, nieobecnych

reklama
Witam ;-)

Sylwia kuruj się, bo do porodu już nie zostało dużo… właściwie to nie wiadomo nawet ile
:tak:

Dziama ja myślę, że pomysł z aniołkami jest bardzo trafiony
:tak:

Miłego Dnia wszystkim :*

hejooo

porządki porobione, obiad SIĘ robi, zakupy zaliczone, mały spacer też..teraz kawa, pączek i chwila relaksu wreszcie :p

Dziama :) tak ciuszki Amelki czekają w szafce ..na wypranie i prasowanie :p
jeszcze tylko drzwiczek nie mamy do szafy, bo D reklamował fronty i wiemy że już właściwe czekają na odbiór, tylko nie ma kto po nie pojechać :p D ostatnio strasznie zapracowany...no ale się doczekamy :p
Aniołki szydełkowe są śliczne :tak: tylko roboty chyba sporo, ale pomysł mi się bardzo podoba ;)

Ilona kochana jesteś :D
jak się czujesZ?

Sylwia biedaku :( zdrówka!!

Roszpunka
haha my niedawno odkryliśmy że jest bajka ninjago...i w ogóle jest szał :-D
a u was już urozmaicanie jedzonka...matkoo jak czas szybko leci...
a co ja tam gadam, mnie się nadal wydaje że dopiero co Matikowi dietę rozszerzałam :p
oo proszę co was czeka :p
młody po samodzielnym jedzeniu zupki pomidorowej :p

Rozia jutro już 18ty ;)

Miłego Dnia kobietki :)

Ostatnia edycja:
Witam panie

Sylwia kuruj sie słońce i dużo zdrowka zycze

Dziama mnie tez wydaje sie ze szydełkowe są ładniejsze :tak: Ale czy starczy ci czasu??

Rozia czekamy na wyniki ktg :tak:

Ilonko ty zdolniacho :-D Aż ci zazdroszczę talentu :zawstydzona/y:

Marysiu daj znać na g czy masz jakieś wieści

i tyle zapamiętałam przepraszam

zycze miłego popoludnia

Rozia no udało się przeżyć hihi na fotelu:-), kciuki za twoją wizytę:-)

Roszpunka heh no sama wymyśliła czarownicę, ale co do czego przychodzi to jednak zostaje ta księżniczka:tak:,masz bardzo optymistyczną panią doktor hahahha jeśli chodzi o teorię spania po 6 mieś życia:-D:-D

Dziama mamy łączone grupy na ferie, w tym roku będą dwie albo nawet jedna....ja akurat mam wolny pierwszy tydzień chyba do poniedziałku włącznie, a później pracuję... zmieniają się też nam godziny pracy:tak:

Sylwia o masz:no: zdrowiej kochana, bo kondycja tobie potrzebna teraz:tak:

Marysia jak po balu??? Kamila nie padła na zawał:-)

Ostatnia edycja:
no dziewczyny z tym kurowaniem to ciezko bo w domu tylko mi kaszla po katach :( mala na szczesacie zdrowa ale ciekawe jak dlugo a co do porodu to juz blisko a tu takiecos ehhh wieczorem to mialam takie skurcze co chwile ale minely chyba maly sie stresowal ze mame wszystko boli ;p
rozia czekamy na wyniki ktg bo juz 17 dzisiaj wiec na dniach malutka przyjdzie moj chyba bedzie number two ;p

DZIĘKUJĘ KOCHANE, dziś lepiej juz naprawde - na pełnych obrotach od rana , sprzatanie, potem wpadła psiapsióła aby posiedzieć z Jasiem ... a ja na szczepenie z Pawełkiem - szczepienie dziś bolesne dla Pawcia, biedne moje słoneczko, płakał ale raczej coś w stylu " aaaaałaaaaaaa" bardziej sie żalił niż płakał ale to nie zmienia faktu ze i mnie sie zbierało na wycie :sorry2::-p
Ogólnie został Pawełek wychwalony przez panią dr :-D Ona go za rączki a ten chop i juz siedzi :-D:-D:-D:-D:-D
Waży 8,720kg ( myslałam ze bedzie z 10 kg juz :-D) i cm 67:-):-):-) także rośnie prawidłowo :-):-)
Potem szybkie zakupy , zostawiłam malucha w dumu i z powrotem po włóczki tzn po jasny róż - wszystkie mam kolory a jak na złośc jasnego nie miałam :dry:
NO a teraz wcinam pomidorową w końcu czwartek to dzień zupy pomidorowej :-D:-D:-D:-D a zaraz kawka i ciacha owsiane :-p po babeczkach tylko wspomnienie zostało hehe bo miałam mało mąki wiec wyszło chyba 8 sztuk :-D

Zaraz nadrobie na spokojnie a raczej odpisze:tak:

Roszpunka czyli nowy etap dla Maksia - coś innego niż tylko mleko i mleko :-D:-D:-D ile waży klocuś ??????????????
Dziama moje zdanie juz znasz na temat aniołków :-D:-D:-D:-D
Truskawka Mati jaki fajny brząc był .. tzn nadal jest hih :-D Komplecik gotowy czeka na wysłanie .. wyślę w sobotę kotenieńku dobrze ?? Chcesz luknąć :P hehe :-p
Sylwuś kuruj się słońce jakoś !!!!!!!!!!!!!
Joasia coś mało Cię , wpadasz i wypadasz - lanie CI sie należy :-p:-p:-p

Róża czyli jednak księżniczka zostaje i koniec kropka??? nie da sie negocjować :-p:-p:-p

I nie wiem co jeszcze :confused::confused::confused: mózg mój dziś nie pracuje :-D

Podeszłam do zrobienia koszyczka wielkanocnego , oczywiście dobrze nie wyszedł ale teraz zrobie takie mały dla Jasia moze sie uda .. tzn ten powinien być sztywny jak kołek a jednak az tak sztywny nie jest wiec poniosłam porażkę :-D:-D:-D

Zobacz załącznik 531834 Zobacz załącznik 531835

NO ale trening czyni mistrza nie tak ???:-D:-D:-D:-D:-D

Liluu jak Lillunia ????????????????????? ładnie spała ????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry