• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczynki :-)

Roza mnie pewnie też księżniczki czekają :-) Ale co tam, niech będą i księżniczki :-) Powodzenia u dentysty ;-)

Ilonko podziel się muffinką :-) Ja postanowiłam dzis grzybową ugotować, bo niedługo nie będę mogła jeść grzybów, a mam suszone od siostry... warzywa pod beszamelem zapiekane :-)

truskaffaka a nie star wars?? :-) Bo u "moich" chłopaków to był etap star wars, a teraz siostrzeniec na władce pierścieni jest napalony :-)

Martus ja tez tak nie mogłam spać :-(

reklama
Rozia jedz póki mozesz :-D Bo potem będziesz miała tak jak ja dieta dieta dieta ;-)
Marysiu łoo matko ale potworny będzie twój synus :eek::-D:szok:

Ps moj P dzisiaj 3bita zrobił bo mu sie słodkiego chce a ja mu ńie zrobię bo bym go zjadla zanim by zdarzył sie przegrysc :P

Ostatnia edycja:
LILUU - mmmm slinka cieknie
ROZA - malutka ksiezniczke tez pewnie wezme :-)
a co do diabolicznego przebrania to synio umotywowal - "bede wreszcie mogl straszyc Kamile" - jego "ulubienica" wzajemnie sie zwalczaja bo oboje charakterni bardzo :-)

Hello :-) witam w środowy, późny wieczór :-p

Dziama
oj nie chce się chodzić, nie
:no: Jak pomyślę, że muszę jeszcze trochę tam wytrzymać to aż mi niedobrze :sorry:

Pamela
czy ja wiem, czy niedowaga jest taka fajna?
:confused:
Hahaha a Twój mąż to jest jedyny z tym enpr i serduszkami :-D

Martuś u mnie w sumie OK
:tak: Pracy nie będę komentowała, bo to nie ma już sensu :no: a tak prywatnie to nie mogę narzekać ;-)
A Ty jak się czujesz maleńka?
;-)

Roszpunka wracając do Dąbrowy to ja oglądałam reportaż… masakra
:szok: wszyscy są tak samo winni i tłumaczenie matki dziecka, że matka ją zmusiła do takiego porodu, to żadne tłumaczenie!!! :angry::wściekła/y:

Ilonko
no nareszcie zmądrzałaś i wróciłaś
;-):tak::-D
Ja nie spalam jak wczoraj pytałaś, ale wczoraj i dzisiaj miała 12 godzinne dniówki, więc nie za bardzo miałam kiedy tu zaglądnąć :confused2: ale właśnie nadrabiam zaległości :cool:

Katrina gratuluję trzeciego ząbka
:tak: proszę uściskać Kubusia :*

Rozia ja widzę, że Wy już jedną nogą na nowym mieszkanku
:tak: super! :-)

Ma któraś jakieś info od Ady?
:confused:

LiLuu jak tam Lily? :*

Agnes dzielnego masz syneczka
:tak:

Marysiu hahaha fajne przebranie
:-):rofl2:

Buziaczki dla wszystkich Laseczek :*

A teraz lecę na G
;-)

Hejka- no i mnie Ilona rozszyfrowała heheheh popołudnie rozlatane a potem miałam wene na sprzątanie łazienki ale takie ambitne że szczoteczka do zębów poszła w ruch do fug :)
Lilu- córcia śpioszek zaczyna być tylko pozazdrościć :)
Marysia- podejście Darka mnie rozbroiło
Truskawka- cieszę sie że już wszystko oki ze zdrówkiem. Jak tam już "wprowadziłaś" Amelcie do nowej szafy zrobionej przez tatusia?
Sylwia i Rozia- czekamy na maluszki i fotki dacie komuś znać mam nadzieję.
Roża- a jak pracujecie w ferie? dyżury czy bez zmian?
Losiczko- co słychac jak ciocia? i Twoje zdrówko
Katy- czekamy na ciebie
Agnes- Olinek jest słodki i jaki już duży ile waży ?

Dziama widzę, że zaskakujesz nawet siebie ;-)
Ja w domu, nareszcie.... :-D bo miałam teraz dwie dniówki po 12h...- padam na pychol :-p
A jak przygotowania do ślubu i wesela? Suknia już wybrana?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry