• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki ja dzis znowu padam...
Nie dość,że od 4 nie śpię, to cały dzień coś załatwialiśmy, a póżniej malowanko na mieszkaniu :-)

Martuś ja kolor mam wybrany, tylko musiałam troche odcień zmienić :-)

Dziewczynki Wy mi tu Bianki nie wywołujcie, bo do niedzieli wieczorem musi wytrzymać, żeby się po północy urodziła 21 :-) W czwartek mi panele montuja i musze być na mieskznaiu, a w sobotę przeprowadzka, także nie ma szans, Bianka siedzi gdzie jest :-)
Zreszta dzis byłam u gina i póki co mała nie wychodzi :-) Co prawda juz zaczyna się coś powoli dziać, ale jeszcze jest ok :-) W czwartek mam tez ktg i zobaczymy co pokaże :-)

reklama
Agnes to leć i wypoczywaj :) a Oluś to normalnie jest boooooooooooooooooski, !!!!!!!!!!!!!!! śliczny chłopczyk rosnie :)

Ja banana dałam szybko tzn chyba jakoś w 4 miesiącu :tak:

ale myslisz o takim garniturku czy coś " luźniejszego" ??
Co do ząbka to wszystko możliwe słońce...... Mój Papi tak samo od 3 miesiąca wpychał strasznie rączki i sie ślinił a do tej pory cisza.......ale moze u Olusia coś sie dzieje...... nie wykluczone :)

Ale nie powiem czekam na tego pierwszego ząbka jak na zbawienie :tak::-D Teraz owszem zaczął sie slinić jak pies dosłownie ale ani widu ani słychu..... :sorry: codziennie rano wstaje i od razu zaglądam w buzie :-D:-D:-D

Rozia no ciekawe czy posłucha mamusi Bianeczka :-p:-p:-p OBY :D bo widze ze wszystko zaplanowane ....... :D ale torba w razie czego spakowana i czeka pod drzwiami ??????? hihi :-p:-p:-p:-p
Katrina gratuluję 3 ząbka :-D:-D super :) buziaczki dla Kubulka :-)

a gdzie Paulę wcięło ?????????????????????

hop, hop :)

Agnes ja banana wprowadziłam razem z jabłkiem bo Antek jabłka nie chciał jeść a z bananem bardzo mu smakowało. I później ja jakiś owoców nie chciał jeść to mieszałam z bananem i zjadał.

Rozia no to super i juz trzymam zeby nie wychodziła mała do poniedziałku :DDDD mam nadzieje ze dacie rade z przeprowadzką :)

Ilona nooo nareszcie jesteś :-D i Ci mowie luzzz i niczym sie nie przejmuj :*

mnie brzuch no cóz dalej wzdety ale to chyba tez wina dupka nadal przeciez go biore 2x1 ;((( a naprawde mam juz go dosyc ale musze go brac bo czasami brzuch sie stawia i dobieram no spę jeszcze :-(

Witam i Ja :)
Wyspani zadowoleni :-D:-D:-D

Martuś :-) Ja pamietam miałam takie wzdęcia :sorry: tzn do ok 4 miesiąca pamiętam zjadłam kanapkę a czułąm sie tak strasznie cięzko na żołądku ze szok .... okropnie :( trzeba to przejść niestety !!!!!!!!!!!!!!!!

Wstawać śpioszki :-):-):-):-):-)

Miłego dzionka :)

Ja zaraz lecę z chłopaki na pocztę bo mam tyle paczek do wysłania ze szok ... mam nadzieje ze sie zmieszczą pod wózek hehe :-D:-D:-D:-D

Rozia sylwia nadal 2w1 ???????????????? :-D

Ja tez nadal 2w1 jak cos sie bedzie dzialo to napewno dam znac :)
a mnie w domu zalatwili i boli mnie gardlo ehhh niedobrze mi ;/
ja bylam wczoraj na ktg i sa pi=ojedyncze skurcze tak co 15 minut sie pojawialy ale z oliwka tez tak mialam wiec narazie na nic nie licze .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry