• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejo a ja mam dziś dzień leniwca spałam do11.30 a teraz popijam herbatkę z imbirem i cytryną i wyciszam się gapiąc w choinkę

Rozia- nie szalej kochana bo w zyciu nie dotrzymasz do urodzin.
LIlu- zakochałam się w małej :)
Paula- jak w pracy dupna atmosfera to aż sie nie chce chodzić.

reklama
jestem i ja wieczorową porą.Paula ja też chcę mieć niedowagę!wtedy to bym dopiero jadła z czystym sumieniem:-).narazie wmawiam sobie że jak tylko będzie cieplej wskakuję na rower!no i masz ci los,mężulek wczesniej wrócił! to doczytam jutro.rano widział jak uzupełniałam tabelkę na enpr.i musiałam mu wytłumaczyć o co chodzi i co to są te serduszka:szok:.i teraz mnie woła pod prysznic,bo jak twierdzi trzeba dzisiaj dopisać serduszko! dobrej nocki Kochane,idę spełnić małżeński obowiązek:-D!

Jakaś zmęczona jestem :dry:

z jednej strony już mnie wkurza to siedzenie w czterech ścianach, z drugiej nic mi się nie chce...ehhh babie w ciąży nie dogodzisz

Dziama
oo tak fajnie tak posiedzieć w samotności przy choince, święty spokój, cisza... :)
Lor ehh te przyjemności, oby cię nie męczył za bardzo ten I trymestr
Pamela hihi róbcie róbcie serduszka :tak:;-)
a ja kciuki zaciskam i fluidki ślę :D
Roza kolorowy zawrót głowy widzę, powodzenia i w pracy i w domu :)
Rozia odpoczywaj, byle do poniedziałku ;)

ide pojęczeć w wannie...

witam sie z rana i lecę do pracy.u mnie szaro,buro i ponuro...tęsknię za naszą polską zimą:sorry:. życzę miłego dnia Kochane zimowe037.gif!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry