• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia Sylwia oho to już czas:-) ciekawa jestem która pierwsza urodzi:-)

Marysia my też mamy bal w piątek i u mnie tradycyjnie - niezmiennie księżniczka:confused2: już maj jej po dziurki w nosie he he

Liluu ooo to może mała po mamusi poszła:-p ze spaniem:-)

Roza na pewno ;) i bardzo mnie to cieszy nawet dość spokojna jest nasza Lilunia wiadomo od czasu do czasu da sie we znaki ale ogólnie to kochane malenstwo które juz sobie ustawiło rodziców :-D

Lilu cieszę sie ze sie wyspaliście w koncu :tak::-) buziaczki dla małego śpioszka :) :*

Marysia
wymyśliłas juz coś konkretnego na ten bal ?????????????
Róża a ja tam Ci zazdroszczę tej księżniczki :-p:-p:-p no ale wszystko sie może " przejeść" :happy:
Dziama znając Ciebie to TY z tych zakupów wrócisz wieczorem, bo pewnie jeszcze zrobisz nalot do paru osób :-p hihi i TY tak zawsze jak masz wolne :-p

sylwia czekamy, czekamy :-D
Rozia no mam nadzieje ze dasz znać jakby sie coś zaczynało :-p

My po obiadku.... muffinki w piekarniku ..... także teraz czas na kaweczkę :-D

ilonka zjadłabym taka babeczke mmmmm :-D:-D:-D o dziwo bo i tak ostatnio na nic ochoty nie mam i wydaje mi sie ze schudłam ech....

Liluu no to czad :-D dobrze ze mozecie spac ...ja tam wstaje juz o 6 bo spac nie mogę :-( i wogole dobija mnie ta pogoda juz

ILONKO- w zeszlym roku byl diabelek a w tym wymyslilismy :
zeby tylko dzieci sie nie powystraszaly :-)
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry