reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katrina haha :-D ano ........:-p tzn Jaś lubił a Pawcio ????? hmm......... dla niego to bez różnicy raczej.... nie potrzebuje noszenia ,dac mu gryziaka lub inne zabaweczki i dziecka nie ma :-D

A jak Alinka ??? pewnie stara sie pomagac przy braciszku ?? Nie jest zazdrosna ???

reklama
Ja tylko na chwilkę.

paula, butki piękne. Też mi się marzyły takie sznurowane z przodu. Mają koturn i gruby obcas, więc też wydaje mi się, że stabilne powinny być. Wszystko zależy od tego jak są wyprofilowane w środku. Ale jeśli firma dobra, to powinny być "do chodzenia". I cena super! Sama bym się skusiła, ale dopiero co kupiłam ciepłe butki i m by mnie przegnał jakbym następne do domu przyniosła. pobrane (1).jpg

katrina, ale się Kubuś zmienił! Duży chłop już z niego:happy2:

Ilona, opłaca ci się jeszcze tą karuzelę kupować? Maksio jest teraz zainteresowany tylko ciągnięciem za rybki leżąc na przewijaku. No i czasem popatrzy na rybki z projektora. Napisane jest na niej, że jest do 5 miesięcy;-) Jeszcze w gondoli się jakoś mieścimy, więc tak jeździmy. Cieplej na pewno jest. Myślę, że w marcu już będziemy musieli się przesiąść do spacerówki, ale to w sam raz, bo Mały już coraz lepiej siedzi, tak że za 1,5 miesiąca będzie przesiadka. A jak Pawełek?

A co do dziewczyn które były i się zmyły, to ja jestem ciekawa jak się ma ta dziewczyna, u której dziecka podejrzewano rozszczep kręgosłupa czy coś takiego. Miała mieć cesarkę jakoś w lipcu. Nawet nie pamiętam jej nicka.:zawstydzona/y:

Roszpunka ja bym własnie juz Pawciowi założyła spacerówkę ale skoro sie mieści i nie wydaje mi sie aby było mu ciasno to czekam, po drugie własnie czekam bo jest mu zwyczajnie cieplutko !!!! w spacerówce juz byłby narażony na "przeciągi" :sorry2: mimo ze da sie rozłożyć na leżąco ......... z miesiąc i chowamy gondolkę a mocujemy spacerówkę :tak::-)

Uciekam perły bo mąż dziś wcześniej bedzie :-D czyli zaraz !!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Dobranoc :) Jutro wpadnę :-) ale raczej po południu , bo rano lece na BIGA potem obiadek, moze pojedzie sie na większe zakupy do ostrowca ... także popołudniu sie melduje :tak::tak::-):-):-):-)

Roszpunka dziewczyny wpadają uciekają i tyle ich widzimy ,,,, dobrze ze my jesteśmy - zgrana paka :-D:-D:-D:-D:-D

LIluu moze czas na zmianę avatarka hihi :-D

Ilonko no właśnie u mnie z obcasami to jest tak średnio szczerze powiedziawszy :zawstydzona/y: ale przekonuje mnie trochę to, że ten obcas wygląda na stabilny i ma małą koturenkę :tak: sama nie wiem co robić, pokarzę jutro K- ciekawe co powie :-)
Uuuuuuu to będzie gorąco dzisiaj u Ciebie

Katrina obyś miała rację bo strasznie mi się spodobały
;-)

Roszpunko
ja właśnie nie mam w miarę eleganckich butów na zimę, a tu okazja jest niezła, patrząc na cenę jaka była poprzednio
:szok: w weekend podjadę do sklepu i pochodzę trochę, przymierzę, żebym się w bagno nie wpakowała :-D
A te które wkleiłaś to Twoja nowa zdobycz?

paula, tak. Potrzebowałam ciepłe buty, bo oficerki, które miałam zaczęły przeciekać, a poza tym marzły mi w nich stopy. Te są mega ciepłe i wygodne, nie ślizgają się. W sam raz do latania z wózkiem. Paula, a jeśli sobie w tych pochodzisz i będą bardzo wygodne w sklepie, to i po dworze polatasz. A na długie spacery zawsze możesz wygodniejsze założyć.

ilona, to u nas pewnie będzie podobnie. Póki się mieszczą to niech się grzeją w ciepełku:tak: Chyba też jutro skoczę na bigę;-)

Dużo się nam dziewcząt przewinęło, a została nas garstka. I ucichło niestety.
A moje schronisko nie załapało się do tej 10-tki. Zabrakło 20 głosów:-:)-:)-( Może to głupie, ale smutno mi się zrobiło:-(

Ilonka - Alinka zazdrosna nie jest, ale z tym pomaganiem to tak róznie bywa. Ma dzień, że jej nie trzeba prosić i sama chętnie wszystko przyniesie, albo cos zrobi, ale są dni, że uparta i nic nie wynegocjuję.

No jestem moje kochaniutkie............zwijalam sie dzisiaj jak moglam zeby miec trochę czasu ale musiałam szybko się szykować do koleżanki na spóznione urodziny......kupiłyśmy jej z siorą kosz na biwak z całym ekwipunkiem i do tego fajny stojak na tort ..........bardzo się ucieszyła:tak:

Biapl wszystkiego najlepszego z okazji urodzintort.jpg
Sylwus ale sie ciesze ze masz juz Mariuszka obok siebie wozek.jpg
Lilu kochana przepraszam ze nie odpisalam na twojego smsa:sorry2: ale bylam na spoznionych urodzinach u kolezanki i nie slyszalam telefonu a pozniej bylo juz za pozno na odpisywanie
Ilonka u mnie juz 27 cykl starań;-) ps jutro ci odpisze jak sprawdze;-)
Patka witaj
Agnes to czeka cie troszke pracy i nerwów ale pewnie jak piszę ten post to ty juz masz przygotowane wszystko:-)
Paula kochana oby ci główka szybko przeszła podobno seks jest najlepszym lekiem na ból głowy :-D
Marcia ale super wieści .....nie ważne czy jajka czy kaczuszka ważne że zdrowe !!!!!!:-D
Roszpunka kochanie co u ciebie;-)??? Jak tam ten maly kurczaczek:-) ?
Ilonka powinnaś nawiązać szerszą współpracę z Losiczką:-):-):-)
Lilu kochanie ucałuj tą małą perłę odcioteczki z okazji miesiąca ;-)
Rozia ale super ze juz w domku.....pisz nam jutro szybciutko jak tam maleństwocórka.jpg

A co u Kasi -es ....wiecie cos????
Katrina ale juz kawaler z Kubusia.:-)........pamiętam twoją ciążę a tu już smyk szpula w chodziku
Paula piękne te butki .........ty masz nogi aż do nieba więc bedą ekstra :tak:

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Wpadam życzyć miłej soboty. U mnie deszczowo.Męzulo - hrabiulo nadal w łóżku ale :-) do kompa sobie wstaje :crazy: .

Wczoraj przyjechały pacynki 30 szt :-) i 16 kompletów górali :-) tak że na tydzien roboty mam :-) .

Dziewczynki ja obiecuje że już będę częsciej :tak::tak::tak: enpra zamknęłam ale faktycznie to już nie te forum co kiedyś :-(

Martuś poraz pierwszy sie pomyliłam bo byłam pewna że będziesz miała córcię choć jeszcze nie przesądzone bo to dopiero 16 tydz. :-):-):-)

Trzymajcie sie cieplutko kochane :-):-):-)

Do góry