reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry:-)

Truskafka noi to gratuluję udanej wizyty :-) I brawo dla dużej pannicy :-)

Lori Tobie tez gratuluję wizyty i nadal trzymam kciuki :-)

liluu biedactwo to Twoje dziecię :-( Tak się męczy :-(k

Kasia Trzymaj się dzielnie !!! Trzymam kciuki za Wasz szybki powrót do zdrówka i do domu :-*

agnes no rzeczywiście to wygląda na ząbki ... Oby szybko sie pojawiły :-)

ilonko Twoje dziecko to anioł normalnie :-)

losiczko to czekamy na zdjecie w nowej odsłonie :-)

Sorki,że mnie tak mało ostatnio, ale cały czas cos sie dzieje... Wczoraj była pierwsza kontrola u lekarza i w sumie wszystko ok :-) Później goście i padłam... Dzis zaliczyliśmy poradnie laktacyjną w związku z moimi początkowymi problemami z karmieniem i zostałyśmy pochwalone przez położną :-) Bianka pieknie się zasysa i je aktywnie, także git :-) I pięknie przybiera na wadze :-) 3.5kg to moje szczęście waży :-) No i ja wczoraj badania sobie zrobiłam,żeby sprawdzić co z tą moją anemią... M właśnie pojechał po wyniki :-) Jutro wizyta położnej, to jej pokaże te wyniki i zobaczymy co mi powie :-)

Lori Ty chyba wspominałaś o zmianie suwaczka :-) No tez o tym myślałam,tylko czasu na toi brak...

Miłego i tłustego dnia dziewczynki :-)

reklama
Czesc dziewczyny,
Rozia - no to super że się z karmieniem unormowało i tak ładnie Ci przybiera :tak:

Lilu - kurcze że ja juz nie pamietam co się robiło przy takim małym dziecku, ale może na twoim wątku grudniowym ktos ma podobny problem i Ci cos doradza? do soboty jeszcze daleko...bidna się umęczy. Strasznie mi jej żal.

malami
- no to razem walczym z bólem gardłowym. U mnie na szczescie do anginy nei doszlo, ale tez fest napierdziela. Mi najbardziej pomaga płukanie gardła płynem antybakteryjnym np merodil. Ja mam niemiecki odol. Płukanie woda z solą. Miód bo inaczej to bym rzygała po tych płukaniach. Cókierki eukaliptusowe. Gardło zawiniętę hustką.

Sylwia - to mówisz że śpiocha macie?

losiczka - jakoś sobie dasz rade :tak:;-) jak juz siedzi w chałupie to zagoń go do jakiejś roboty :-)

Katy - fajne te czapusie po prawej :tak:

Truskaffka - grunt żebyś chociaż dotrwała do 37 tygodnia :tak: noi taką bezfstydnice chowasz w brzuchu :-D

ja dzisiaj miałam gorszy dzień. Strasznie muli mnei cały czas, rano jeszcze pzred śniadaniem zdązyłam zwymiotowac kilka razy. No jakas masakra. Rano byłam w piekarni z racji tłustego czwartku i prawie zemdlałam. Zbierali mnie z podlogi :sorry2:

Witam perły dopiero teraz :zawstydzona/y:
Truskaweczka pięknie rośnie CI Amelka .... i chyba bedzie startować na modelkę z tymi dłuuuuuugimi nogami :-D:-D:-D:tak::tak:
Katka ooooooooooo widzisz.........dziękuję ze o mnie pamiętasz ... kochana jesteś :tak::tak::-D:-D
Martuś skarbuś kuruj sie i masz juz wiecej nam nie chorować :tak::-)
Lilu ......Boziu :-( tak sie musi malutka męczyć :-:)-( mam nadzieje ze polski lekarz lepiej zadziała i sie polepszy !!!!
Rozia i Tobie panienka rośnie ślicznie :tak::tak:
Losiczka gdzie nowa fryzura ??????????????? pochwal sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
STO LAT, STO LAT DLA KUBULKA KOCHANEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zdrówka dla cioci !!
Ada wpadaj częściej i życzę polepszenia sytuacji finansowej :tak:
agnes kotuś jak Oluś dziś ???????? jest juz jakiś ząbek ???????????
Marysia Sylwuś buziolki dla dzieci

U nas nadal brak ząbka ... ale jest tuż tuż
:-D:-D:-D:-D:-D
Pawcio ślicznie sie stara i siedzi bez podpórki coraz dłużej :tak::tak::tak::tak::-):-):-) dziś na siedząco wcinał pączka a raczej sie nim bawił i wylizywał marmoladkę :-D:-D zdjęcie wrzucę na G zaraz :-)

Ile pączków pochłonęłyście dziś ????????????????
:-D przyznać sie szybko :-p:-p:-p

Ja robiłam mini pączusie i oponki z Jasiem oczywiście moich małym kucharzem :-D:-D:-D

aha i nowa zawieszka tez na grupie :)

Lori :-( niech te mdłości szybko miną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Lori czytam grudniowkach na bieżąco poza tym ze piszą o takich samych problemach to ńie wiele porad tam znajduje ale jakoś to czytanie podtrzymuje mnie na duchu ze nie tylko ja mam takie problemy z malenstwem. Do tego wszystkiego powróciły problemy z chlustaniem mlekiem i tam opisane jest przez mamę ze to refluks :no: Z tad tez decyzja o pójściu do polskiego pediatry a twarzyczke dzisiaj nasmarowalam bardzo bardzo grubo Oilatum i powiem wam ze chyba przestało ja to swędzieć i co chwile jej to smaruje widzę ze przynosi ulgę a na dodatek moja córeczka zdecydowała ze nie lubi wózka :confused: I juz drugi dzień Darła sie po wyjściu na spacer kiedyś zasypiala szybko i bylo dobrze teraz wkładam ja do wózka na spiaco więc jak sie obudzi to mamy takie arie ze aż mi sie płakać chce ja juz nie wiem o co jej chodzi dziewczyńy jestem załamana :blink:

Ostatnia edycja:
A teraz proszę jak zasnęła o 15 tak spi i to sama zasnęła bez husiania:confused:

Katrina tak karmie ja piersią i nie jem nic co mogło by jej zaszkodzić :wściekła/y:

Rozia tutaj u nas nie łatwo o takie kremy czy maści a powiem ci szczerze ze na tradzik niemowlecy nic nie pomaga jedynie łagodze go kremem Oilatum i w krochmalu kąpie

Witam wieczornie :-)

Dzięki za życzenia dla małego :-) kłaczki krótsze o całe 20 cm :-):-):-) foci narazie nie będzie bo mi aparat padł :-( .

Szymonek jak mnie zobaczył po z ścięciu stwierdził że tak jakby miał nowa mamę :-D:-D:-D a mąż to kużwa wogóle nic nie powiedział :-( .Teraz tak patrzy na mnie ja do niego co??????? chcesz mi powiedzieć że ładnie wyglądam a m na to ze moze być :dry::dry::dry: dziad cholerny. Tak że moje kochane te moje dzieci to komplemenciarze napewno za mamusia nie za tatą :-)

Miłego wieczorku :-)

reklama
Do góry