reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu muszę się przyjrzeć, bo jakoś mi umknęły :-D
A może przy ząbkowaniu Jej się odmieni i będzie grzeczniutka? Tak, tak jestem chyba zbyt optymistyczna :-p

reklama
Wiecie, ja to prawdziwa blondynka jestem. Zeszło mi powietrze z kółek, prosiłam m żeby mi napompował, ale on tylko obiecywał, że mi pompkę kupi. I się dziś wkurzyłam, pojechałam na stację, i tak sobie napompowałam, że jak dojechałam do domu, to dętka mi wystrzeliła... Dobrze, że facet z rowerowego siedział po godzinach i składał rowery, bo zostałabym bez wózka:baffled: M poszedł i kupił dętki i pompkę:-D

Lilu
, Maksio też był obrażony ze smokiem, ale teraz już w miarę ładnie jeździ w wóziu bez niczego. A jak otworzę budkę, to już w ogóle wypas:-) A z tego smoka się cieszę, bo przynajmniej nie mam go od czego odzwyczajać. Trochę ssał paluszki, ale bardzo szybko mu przeszło.:happy2:

kasia, zafira też fajne autko. Czasem żałuję, że też nie kupiliśmy dla tych 7 siedzeń:tak: Najważniejsze, że już jesteście razem w domku. Zdrówka dla Ali. Mam nadzieję, że rozejdzie się po kościach. A jak ten naczyniak? Zbadaliście go??? Wchłonął się???

katrina, gratuluję ząbeczka:-) No to czas obrabować jakąś fabrykę napojów energetycznych:-D

Maksio właśnie dopełzł pod swoją huśtawkę, legł na plecach i świetnie się bawi:-D

Losiczko, piękna ta kosmetyczka!
Roszpunko, co do naczyniaka, to właśnie dziś byliśmy u takiego super profesora-chirurga. Powiedział, że najważniejsze, że naczyniak na buzi przestał rosnąć, a co będzie dalej, to trzeba czekać. W sumie to Ala rośnie i naczyniak będzie wizualnie coraz mniejszy, a że trochę zbladł, więc mniej rzuca się w oczy. Mamy nadzieję, że z czasem jednak zacznie się wchłaniać, ale to leczenie jest długotrwałe i może trwać nawet rok.

Kasia zdrówka dla tej Twojej kruszynki :-* Takie maleństwo, a tak się musi męczyć... kasia nić sie nie martw, teraz ma być zimno, więc i tak spacerki odpadną, a jak się już wiosna zrobi, to będziecie śmigać jak nie wiem :-) :-*

losiczko ja sie pisze na tą kosmetyczkę :-) Bo przydało by się już moją starą wymienić :-)

Bianka spi, ja przed tv, a w piekarniku słodkie bułki-ciastka się pieką :-)

Ostatnia edycja:
witam babeczki

u nas jest mała maskara. Olek marudny strasznie. na dolnych dziąsełkach ma już takie białe wypukłe grudki, ładuje palce do buzi ale zębów nie widać. jak dam mu PARACETAMOL to jest lepiej ale nie chcę go faszerować lekiem bo to może jeszcze długo potrwać. chociaż mam nadzieję że wyjda w koncu te zęby bo w ciągu dnia ciężko z nim wytrzymać. chyba że go zapakuję do auta i jeździmy bo w domu ciężko wysiedzieć. dzisiaj juz zaliczyliśmy zakupy, wizytę u babci ale jutro już nie wiem co będziemy robić. mam nadzieję że chociaż przestanie padać śnieg to zapakuję go do wózka i będziemy spacery użądzać

kasiaes zdróweczka dla Ali. mam nadzieję że nic sie nie rozwinie. dzielne masz te córeczki. za chwilę miejmy nadzieje przyjdzie wiosna to będziesz śmigać na spacerki

roszpunka zakochałam sie w tej pościeli z Kubusiem. chyba Olkowi tez sprawię. a Maksiu widzę co raz sprawniej po domu się przemieszcza

katrina gratulujemy ząbka

liluu nie pomogę z wózkiem bo u nas Olek bez problemu lubi podróżować. może jak minie zima i te niewygodne kombinezony zrzucą dzieciaczki to będzie lepiej znosić spacery w wózku

truskaffka powodzenia jutro w maratonie

losiczka cudna tworzysz. już na fb podziwiałam

a gdzie katy, jane, lori. hop hop dziewczyny. koniec z dolinami wracać do nas bo smutno

lecę jeszcze na g

Lilu, miejmy nadzieję, że Lily niedługo polubi spacerki. Wcześniej jak mały mi się budził na dworze, to biegiem leciałam do domu z tym wózkiem, a ten się darł w niebogłosy tak, że się ludzie oglądali za nami:-D:-D:-D Następnym razem strzelę fotkę małemu kombinatorowi:tak:

kasia, czytałam o tych naczyniakach. No najważniejsze, że nie rośnie, bo nie dzieje się tam nic gorszego. A z czasem może się całkiem wchłonąć. Jestem dobrej myśli, będzie dobrze:-) A jak idzie rehabilitacja? Jak to się odbywa? Głównie rehabilitant pracuje z dziewczynkami, czy wy? I z czego wynikła to, że dziewczynki mają inne metody?

Rozia, Bianka cię rozpieszcza:happy2: Nie dość, że wygląda jak aniołek, to jeszcze charakterek anielski póki co:happy2:

agnes, już tyle czasu i zębiska dalej nie wyszły? Żeby w końcu się przebiły, to ulży Olusiowi. Możesz mnie odwiedzić jak nie masz gdzie się podziać jutro;-)

Dobranoc.

reklama
Do góry