reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Martuś :-)

Mam dość tej zimy chorób w moim domu. Po tyg pobycie w domu Kubula dzisiaj pierwszy dzien w szkole a Szymon temperatura antybiotyk :-:)-:)-( kużwa no...........

Dziewczynki no sypią nam sie ząbki na forum :-) tzn sypią sie hurtowo Waszym dzieciaczką :-) moim to wypadaja mleczaki :-)

A ja szuram torebeczką dla Liluu i Ilonki kosmetyczkę o przepraszam portmonetkę ;-)

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
losiczka nie mogę sie doczekam mojego portfela :-D:-D:-D:-D Bede miec piękny komplet do torebeczki :D

zdrówka dla Szymusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluu ja jestem króliczkiem doświadczalnym Beci haha :) :-):-):-)

Oki Losiczko to ja czekam na zdjecie ;) ale w sumie jakbyś doszyla jeszcze klapke z przodu to byłoby super na portfel :tak:

Zdrowka dla synusia

Ostatnia edycja:
Liluu ale klapka zakryje kwiatki . Mam pytanko ??? Torebkę szyć białą nitką??? A może jakąś kolorową ??? Czekam na odp :-)

Losiczko tak myślałam ze wtedy kwiatki musiały by być na klapce :-p

A jaka nicia szyc to juz tobie zostawiam do wyboru ;) myśle ze kolorek byłby fajny :tak:

No ja też tak myślałam :-p mogę uszyc taka pokazową ale nie z białego materiału bo mi się skończył :-( a Ty mi tu nie gadaj :-) tylko wybieraj kolorek :-) klijent nasz pan :-D

Ostatnia edycja:
Losiczko tak żeby pasował do całości :) granatowy ??
a portfel może być ten pomarańczowy ;)

reklama
Liluu czyli tak ??? Biała torebka szyta granatową nitką ??? Biała kosmetyczka szyta granatową nitką ??? Portfelik z klapką pomarańczowy ??? Ale za portfelik nie daje głowy jakby co :-D:-D:-D

Do góry