reklama
P
Paula~
Gość
Witam się cieplutko 
Sylwia o kurcze… biedny Mariuszek
Oby przeszło Mu jak najszybciej 
Roszpunka na spokojnie z „uciekającym” węgorzem puki co, ale może akurat ktoś się przytrafi ;-) Nie chcę na razie naciskać na K... mamy jeszcze troszkę czasu- mam nadzieję
Pamela blizny… będzie co opowiadać dzieciakom :* jaki to z mamusi był zbój
Jak tylko możemy to serduszkujemy, ale niestety mamy kilometrowe utrudnienia
Tak czy siak, kiedyś będzie dzidziuś- musi! 
Losiczko ale fajny ten portfelik, Ty nasza zdolniacho
:-)
Katrina dzieciaczki rosną Ci jak na drożdżach
piękności :-)
U mnie dolinka… ehhh ale co zrobić, nic to nie zmieni :-(
Miłego Dnia Kochanieńkie :*

Sylwia o kurcze… biedny Mariuszek

Roszpunka na spokojnie z „uciekającym” węgorzem puki co, ale może akurat ktoś się przytrafi ;-) Nie chcę na razie naciskać na K... mamy jeszcze troszkę czasu- mam nadzieję

Pamela blizny… będzie co opowiadać dzieciakom :* jaki to z mamusi był zbój

Jak tylko możemy to serduszkujemy, ale niestety mamy kilometrowe utrudnienia

Losiczko ale fajny ten portfelik, Ty nasza zdolniacho

Katrina dzieciaczki rosną Ci jak na drożdżach

U mnie dolinka… ehhh ale co zrobić, nic to nie zmieni :-(
Miłego Dnia Kochanieńkie :*
P
Paula~
Gość
LiLuu jak zwykle- tęsknota mnie dopadła... :-(
Ale aparatka z tej Lily
Ale aparatka z tej Lily

dzien doibry ;-)
my dzis na kontrolnej wizycie u lemkarza bylismy i po skierowanie na usg bioderek. Malutka waży 4130 :-) No i na wzdety brzuszek co ja troszke meczy mamy brac delicol ( notabene koszt to 40zl za 15 ml

)
Katy zarąbista psina

Katrina a co ta Twoja córa takich wypieków dostała ?? Tak szalała czy taki makijaż sobie zrobiła ??

Sylwia o kurczę... Ale to może tez dlatego Mariuszek taki złosnik... Jak mu prezejdzie, to może spokojniejszy będzie...
Ja juz zmykam, bo zaraz gości bedziemy mieć z Bianką, także być może do wieczora :*
Miłego popołusdnia
my dzis na kontrolnej wizycie u lemkarza bylismy i po skierowanie na usg bioderek. Malutka waży 4130 :-) No i na wzdety brzuszek co ja troszke meczy mamy brac delicol ( notabene koszt to 40zl za 15 ml

Katy zarąbista psina

Katrina a co ta Twoja córa takich wypieków dostała ?? Tak szalała czy taki makijaż sobie zrobiła ??

Sylwia o kurczę... Ale to może tez dlatego Mariuszek taki złosnik... Jak mu prezejdzie, to może spokojniejszy będzie...
Ja juz zmykam, bo zaraz gości bedziemy mieć z Bianką, także być może do wieczora :*
Miłego popołusdnia
katrina115
Potrójna Mama
Katy - po kolędzie to chodzi mój Boss... hihi.
Rozia - moje dzieciaki sa alergikami (jak ok. 80-90% dzieci teraz) i między innymi reaguje rumieńcami też na temperaturę, tzn. na zimnym ma rumieńce, jak poszaleje i się zgrzeje (co czyni codziennie wieczorem przed spaniem) i stąd ten wieczorny make up.
Rozia - moje dzieciaki sa alergikami (jak ok. 80-90% dzieci teraz) i między innymi reaguje rumieńcami też na temperaturę, tzn. na zimnym ma rumieńce, jak poszaleje i się zgrzeje (co czyni codziennie wieczorem przed spaniem) i stąd ten wieczorny make up.
reklama
P
Paula~
Gość
Katrina córeczka słodko wygląda z tymi rumieńcami :-) taka laleczka-blondyneczka 

Podziel się: