reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katrina jak sie ogarne z najwazniejszymi sprawami to wpadne na kolędę :-D
Lilu dziekuje staralam sie ......mamy rekami :cool2:
Sylwia przynajmniej wiesz z czym walczysz :tak:
Pamela a ubezpieczylcie ????:-D

Witam się cieplutko :blink:

Sylwia o kurcze… biedny Mariuszek
:baffled: Oby przeszło Mu jak najszybciej :tak:

Roszpunka na spokojnie z „uciekającym” węgorzem puki co, ale może akurat ktoś się przytrafi
;-) Nie chcę na razie naciskać na K... mamy jeszcze troszkę czasu- mam nadzieję :tak:

Pamela blizny… będzie co opowiadać dzieciakom :* jaki to z mamusi był zbój
:-D
Jak tylko możemy to serduszkujemy, ale niestety mamy kilometrowe utrudnienia
:dry: Tak czy siak, kiedyś będzie dzidziuś- musi! :tak:

Losiczko ale fajny ten portfelik, Ty nasza zdolniacho
:cool2::-)

Katrina dzieciaczki rosną Ci jak na drożdżach
:tak: piękności :-)

U mnie dolinka… ehhh ale co zrobić, nic to nie zmieni
:-(

Miłego Dnia Kochanieńkie :*

Paula co to za dolinka ?? Mów mi tu szybko

moja krolewna zasnęła :confused: Ciekawe na jak długo po dwóch godzinach noszenia i husiania :angry:I darcia sie bo palce nie chciały jej słuchać :-D

dzien doibry ;-)

my dzis na kontrolnej wizycie u lemkarza bylismy i po skierowanie na usg bioderek. Malutka waży 4130 :-) No i na wzdety brzuszek co ja troszke meczy mamy brac delicol ( notabene koszt to 40zl za 15 ml :szok::szok::szok:)

Katy zarąbista psina :-D:-D:-D

Katrina a co ta Twoja córa takich wypieków dostała ?? Tak szalała czy taki makijaż sobie zrobiła ??:-D:-D:-D

Sylwia o kurczę... Ale to może tez dlatego Mariuszek taki złosnik... Jak mu prezejdzie, to może spokojniejszy będzie...

Ja juz zmykam, bo zaraz gości bedziemy mieć z Bianką, także być może do wieczora :*

Miłego popołusdnia

Katy - po kolędzie to chodzi mój Boss... hihi.

Rozia - moje dzieciaki sa alergikami (jak ok. 80-90% dzieci teraz) i między innymi reaguje rumieńcami też na temperaturę, tzn. na zimnym ma rumieńce, jak poszaleje i się zgrzeje (co czyni codziennie wieczorem przed spaniem) i stąd ten wieczorny make up.

reklama
Do góry