reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

I jestem :-D
Matko kochana co to sie działo :baffled: :-p:-p hehe
no ale pokupowałam co miałam kupić i spoza listy jeszcze wzięłam 2 duze zabawki edukacyjne bo były po.............. 5 zł !!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: z 30zł na 5zł wycenione dziś .. :-D:-D:-D:-D dla Pawełka to jak poduszke hehe

Zdjęcie3926.jpg

Zimno sie zrobiło i u mnie losiczko :-(:-( no ale nie ma co sie smutać .....wiosna juz za pasem :-)

reklama
Melduję się :-)

Martuś łepek do góry, poleż sobie, pogrzej się pod kocykiem, a przejdzie- musi
:tak:

Ilonko widzę, że oddałaś się dzisiaj wirowi zakupów
:-D Łowy konkretne, nieźle tanie te zabawki :szok: a jakie ładne :tak:
A jak tam Jasiu- diabełek? Grzeczniutki?
;-)

Rozia czekam na relację co ładnego kupiliście w IKEA
:-)

Sylwia uuuu to szykuje się imprezka Mariuszkowi
:tak: Dużo ludzi będziecie mieli? Jakieś menu już rozmyślasz, czy robicie w restauracji? :confused:

U mnie pogoda też trochę wysiadła… niby nie jest zimno, bo 12 stopni, ale pokrapuje deszcz… a od soboty ma zamieniać się w śnieg
:oo2:
Ja uwielbiam zimę, ale w tym sezonie TEJ Pani już podziękujemy
:-p

Ściskam babeczki :*

Ilonko za pomyłkę sie nie gniewam :-Da zabawki suuuper

Losiczko no wymęczy mały ...a dzis to całe podbrzusze boli jakos tak dziwnie :-(leze i z łózka nie wychodze,G pojechał na szkolenie i bedzie jutro wieczorem i dobrze odpoczne od niego i jego marudzenia :-D

nic mi sie nie chce ,mam lenia jak nie wiem co ......nawet obiadu dzis nie zrobiłam :sorry2:
wziełam nospe i czekam .....kiedy przejdzie

Sylwia no to troszkę Wam się uzbierało osób :tak: ale fajnie, przynajmniej nie namęczysz się z przygotowaniami ;-)

Martuś odpoczywaj
:tak: a Szymon na pewno ucieszy się jak zamówisz Mu np. pizze na obiad :-p:-) sama bym zjadła :zawstydzona/y::sorry2:

Martuś leż i nic nie rób nie ryzykuj :no:
Paula pogoda chyba popsuła sie wszędzie :crazy: A tak było ślicznie kilka dni temu ze byłam z mała 3 h na zewnątrz a potem spała w wózku w domu jeszcze ponad godzinę :-D Juz jest coraz lepiej z nia od kad włożyła palce do buzi i ciumcia :-D Wiecej spi ;) czasami myśle co by tu jeszcze zrobic bo sie nudzę :happy2: Ńo ale nie zapeszam odszukać w niemalowane

Sylwia super przynajmniej w domu będziesz miała porządek :tak:

A gdzie reszta dziewczynek co ?.!!

reklama
Wróciliśmy :-) Ale kupiliśmy tylko mały garnuszek, bo nie mamy :-)

Sylwia my też myślimy on kwietniu na chcrzciny... Nie wiem, juz powinnam to załatwiać?? Ile się daje w ogole księdzu za chrzest?? Masakra...

Do góry