reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tylko na chwile..mialam caly dzien latania a teraz padam..
Losiczko -kosmetyczka doszla dzis..dziekuje jest cudna..moja corcia juz ja chciala na piornik buchnac...:-) takze bede sie musiala do ciebie znowu usmiechnac:-):-) tylko niech kolor wybierze..a przelew dotarl ???
Ja zmykam spac ..milej nocki..

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Liluu ja nie chciałam Cię urazić bo wiem ze jesteś szczęsliwa moze żle to ujęłam :sorry2: przepraszam :-) a w sygnaturce masz Lili ;-);-);-)

Joanno :-) no pewnie że kaska doszła A na fb nadal Cie nie mam w znajomych :-( a piórniczek moge uszyć pewnie troszkę większy musiałby być :-) I dopiero teraz doszedł :no:

U mnie śniegu po pas . Ja sie pytam gdzie ta wiosna ???????

Miłego dnia kochane :-):-) :-)

Hej. Czekałam jak na zbawienie na ten tydzień, bo miało być ciepło. A wczoraj wieczorem tak zasypało, że znowu biało jest:-( Jak ja nienawidzę zimy! Jakby tak wysłali m na kontrakt do ciepłych krajów, ależ by było pięknie:-p

Marysiu, wszystkiego dobrego z okazji 7 miesiączków:-) Anetka teraz będzie tak nadrabiać, że pewnie w tym miesiącu na nóżki wstanie i będzie biegać wcześniej niż Maksio:tak: Kiedy dostanie okularki?

Lilu, za jakiś czas na pewno to minie i będzie tylko lepiej. Trzeba przetrwać ten gorszy czas po prostu. Może to skok rozwojowy, jak pisze katrina? W każdym razie na pewno wiecznie tak nie będzie i Lilunia da odpocząć mamusi w końcu:tak: Głowa do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni i tego się trzymajmy :tak::happy2::happy2::happy2:

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
ROSZPUNKO - u nas tez sniegu nasypalo ze "łojojoj" jak mawia moj pierworodny :-) takze caly kwadrans odsniezalam podjazd zanim udalo sie nam wyjechac z garazu, tak wiec rozgrzewke mialam od rana. Co do Anetki to niech sie nie spieszy az tak bardzo z chodzeniem, bo mamusia wie czym to potem pachnie :happy2: a dwa "zmotoryzowane " szkraby w domu to ... :-D a okularki beda jak znajdziemy ladne opraweczki i oczko calkiem sie zagoi.

NOI MAMY CALE 7 SZCZESLIWYCH MIESIACZKOW :szok:

LILUU - nie wiem co moge Ci poradzic w sprawie Liluni, chyba duzo cierpliwosci.

SYLWIA - zuch chlopczyk :-)

Ostatnia edycja:
Dziendoberek

Losiczko No co ty nie urazilaś mnie wcale :) i tak w sygnaturce Lilunia :-D

Dziewczynki tak macie racje moje dziecko jest w kolejnym skoku rozwojowym ale poza tym okresem tez nie chce wózka :-D I wogóle jest z niej mały kochany diabelek :errr::rofl:

Zycze wszystkim miłego i słonecznego dnia

reklama
Witam w ponury dzień :dry: Już nabyło się pogody... Deszcz ze śniegiem leci od rana... :baffled:

Marysiu najlepszego dla Aneci z okazji 7 miesięcy :tak: :*

Nie wiem co mam więcej pisać, nie mam do tego głowy dzisiaj- przepraszam.

Miłego Dnia Laseczki :*

Do góry