reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam dziewczynki

ja dziś nocka do bani :( Lily koło północy jadła chyba z 5 razy :szok: Potem sie tak wiercila ze nie mogłam spać bo ja obserwowałam czy cos jej dolega plus extra karmienia tak ze podam na twarz teraz zasnęła tak ze i ja idę spać bo do tego pobudka na dobre juz po 5 była.

Ja tez chce wiosnę bo mimo ze słono świeci to temp pońizej zera.

Zycze miłego dnia

reklama
Witam w pochmurny dzień ;-)

Rozia skoro sofa już wypróbowana to czekamy na zdjęcia
:-p

Losiczko a Mati jeździ po Polsce, czy za granicę?
:confused:
Ciekawe czy Kuba będzie nosił aparat bez marudzenia
:tak:

Roszpunka dzisiaj idę znowu do pracy także myślę, że będzie już coś wiadomo odnośnie mojego wolnego…
:baffled:
A gdzie dokładnie wybieracie się nad morze? Kurcze, ale Wam fajnie
:-)

Joasiu jaka starość??? Co Ty gadasz
:szok: Ustawiam Cię do pionu! :cool2:

LiLuu oj ta Twoja marudka szaleje
:tak:
Mam nadzieję, że już niedługo będziecie przesypiać nocki- tego obu Wam życzę :*

Miłego Dnia :*

Dzien dobry dziewczynki
jestem, zyje (chociaz czasami sie zastanawiam po co?)
nie martwcie sie, nie targne sie na siebie................................................ w koncu ja z tych z kamienia, jak to ostatnio uslyszalam............dajcie mi jeszcze troszke czasu bo jakos ciezko mi przełknąc ostatnią porażkę

Sciskam Was i całuję :* :* :* :*

Katy damy Ci tyle czasu ile potrzebujesz :* Będziemy na Ciebie czekać :*

Roszpunko Bianka idzie spać koło 20 i wstaje zwykle między 4 a 5 na jedzenie, ale czasem zdarza się,że budzi się koło 3:30, a następna pobudka między 7 a 8 i wtedy już wstajemy... Chociaż czasami zdarzy jej się jeszcze zasnąć i wtedy różnie śpimy, ale to rzadkość jest niestety :-)

na g zdjęcie sofy wrzucam :-)

Kasieńko kochana podaje ramię , husteczkę nie poddawaj sie kochana :-) :-) :-)

Pauluś Mati jeżdzi po Polsce bynajmniej narazie :baffled:

Joasiu Ty stara ;-) a co ja mam powiedzieć ;-):-D;-)

Ciocia dzwoniła ma podejrzenie sepsy :-( :-( :-( tyle że nie rozumiem tego stwierdzenia pani doktor rodzinnej. Żeby stwierdzic sepse to trzeba zrobic badania A SEPSA to zespół jakis 2 co najmniej dolegliwości a ona poza wysoką gorączką nie ma nic tzn nic ją nie boli. Trzymajcie kciuki żeby to była zwykła infekcja .

Losiczko a to koło komina można powiedzieć ;-)
Kciuki za ciocię oczywiście :tak:

K***A co się dzieje z tą sepsą??? :baffled: Tym gównem chyba w szpitalach zarażają... co chwilę słyszy się, że jak ktoś długo choruje i po szpitalach jeździ to za chwilę "stwierdzają" sepsę :oo2: zresztą taki sam przypadek miałam w rodzinie... USUNĘŁAM HISTORIĘ- kto miał przeczytać ten przeczytał
:blink:
Ale skąd to dziadostwo się bierze... Czy oni tylko tak gadają??? :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry