• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aparat zaliczony 22 min o 10 minut więcej niż wczoraj :-) i poszły tylko 4 pawiki :sorry:.Co do Kuby to jak skończył 3 lata już szperałam w internecie co oznacze jego nadpobudliwośc. Niestety jestem pewna że to jednak adhd :-( poczekam na diagnozę . Wiem że to nie koniec świata.Mój synek jest silny 2 razy sie wywinął śmierci to i takie cos przeżyjemy.Niestety teraz wychodzi że moja cesarka była zbyt pózno i jakieś tam niedotlenienie powstało :-(.

No nic cyc do przodu :sorry: synek pije meliske to i ja zacznę pić :sorry:

Dziekuje Wam moje kochane

reklama
losiczko a pewnie,że pijcie razem meliske :-) Będzie dobrze :-)

Agnes ja ma to samo... Lecą mi włosy strasznie... wszędzie jest ich pelno...

Mnie po dzisiejszych informacjach głowa zaczęła boleć... a jeszcze bylismy dzis w urzędzie prawo jazdy wymienić i dowód rejestracyjny, bo sie przemeldowalismy i prawie 300zl nie moje... maskara jakie zdzierstwo...

Hejka
Losiczko wiesz ze dacie rade ,u mnie Szyma tez w miejscu nie posiedzi i dlatego na basen chodzi 2 razy w tyg zeby sie wypływał wymeczył i tym sposobem bedzie miał zdrowszy kręgosłup i umie juz nurkować ,pływać kraulem i żabka a teraz delfinek na tapecie ;-),a u Ciebie to tak jak mowisz ..wina lekarzy jak cesarke za pozno zrobili debile !!! ja tez sie boje porodu teraz bo ja Szymon 17 h sie rodził i urodził sie w zamartwicy i nie oddychał i dostał 6 punktów :((( to jak to bedzie teraz przeciez ja ich tam pozabijam jak znowu tyle to bedzie trwało :wściekła/y:

Pauluś sukienka 3 i 4 giciarska :-) tylko ...cycki mi z nich wylecą :rofl2: i ja jestem mała a one długie i bede wyglądać jak krasnal :((( moze cos jeszcze wynajdziesz hehe moze jakis krotki rękawek :tak:

Katy :*:*:* ech a co z tą drożnością ???

Lilu grzecznie Lilinka sie spisała :tak: a to dla niej piosenka :-D Enej - Lili (Official video) - YouTube

Rozia a sobie co kupiłaś ???? co do urzedasów to masz racje zdzierusy cholera :no:

u mnie dzis mgła i deszcz ....buuuuuuuuuu wiec Paulus chyba tylko Ty słonkiem sie cieszysz :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry