• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hahahaha Losiczko ale sie uśmiałam :-D:-D:-D:-D:-D dobra jesteś

Liluu duzo nie kupuje mam 2 pary spodni w ktorych chodze na zmianę ...swoje leginsy ale to takie normalne przedciążowe ale guma sie uciąga wiec dobre i kupiłam tylko 4-5 bluzek bo w swoje sprzad ciazy to ....kurcze brzuch jak arbuz i juz nie wchodzę :-D a sukienkę chciałam nawet nie ciążową ale jakąś taką odcinaną pod piersiami zeby i pozniej w niej chodzić ...bo jak upał złapie to przeciez nie bede w długich dresach chodzić :-(

a i znalazłam sukienkę na komunię ale nie wiem czy bedzie dobra musze zobaczyć na żywca :-D ,same oceńcie
Sukienka • Solar Sklep Internetowy

no i nie wiem czy nie za długa i czy kolor mi bedzie pasował :baffled: no i jest troche droga ....

Ostatnia edycja:
Pojechał na ryby :baffled: pyta mi sie co za rybke ma mi złowić .Moja odpowiedz po prosze rekina :-D tylko żeby Cie pożarł w całosci :-D a dwa dni temu złowił szczupaka :-pi taki to pożyje :baffled: ja zapier-papier a on rybki :baffled:

Ale jest przelew na koncie szefa :-) hurrrrrraaaaaaa :-) jutro wielkie rozliczenie :-) no myślę :sorry2: chyba że przelew sie gdzieś dalej przeleje :-D

Kurka niech mnie któras kopnie w dupala bo muszę szyć :-)

Och Losiczko no tak Ty tu sie dwoisz i troisz a on rybki ................... ach te chłopy :baffled:

mi tez sie nic nie chce chodz na ciacho do mnie i na ploty ;-) prasuje na raty i obiad tez dzis tak gotuję :rofl2:

Martuś lecę :-D a wczoraj wieczorem jak uśpiłam bandę zachciało mi sie loda :-p i to nie ciepłego ;-) miałam w lodówce ale nie miałałam żadnego owocu :-( to do lodów włożyłam dżem truskawkowy :-p mówie Wam pychota :-p lody były wanilowe :-p

Losiczko o rany takie smaki mmm pyszota ,ja też czekam na normalne truskawki taki z ogródka ooooo

images
albo ..............
images

albo jeszcze coś takiego
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry