• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześc dziewczyny:)

ja nic nei pisałam bo przyleciała siostra :)
goście juz odstawieni do domu to ja sobie klapnęłam na tyłku uuuuuuuuuuuuuuf

Rozia - a czemu nie może być na mleku modyfikowanym? .... ja chyba taką dawałam z tego co pamiętam, no ale ja już niewiele pamiętam :-D ..... o skórki z chleba dawałam do dziamgania

Ostatnia edycja:
reklama
u nas też jest pochmurnie, mieliśmy jechać do bajkolandii ale sobie podarujemy bo wygląda jakby w każdej chwili miało lać a my wszyscy zasmarkani.

Przynajmniej troche sobie odpoczne a i chatę trzeba odgruzować :rofl2:

aha w poniedziałek miałam usg ... Luśka leżała głową w dół z rękami i nogami na czole. Poskładana jak naleśnik, śmiesznie to wyglądało :) chwilami drapała się po głowie albo ręką podtrzymywała stopę :)
Ważyła wtedy 800 gr :-)

No proszę jaka już duża pannica z niej :-) Pięknie rośnie maleńka :-) No my też dzis w domu siedzimy :-( Chyba,że się później rozpogodzi, w co mocno wątpię :-(

No dziewczyny bo my daleko za murzynami na tej liscie "staraczek" . Mam nadzieje że się nie poukrywałyście gdzieś na fb :-p

pogoda beznadziejna, ja już po śniadanku. Lila kopie na całego. Za godzinkę umówiłam się z mamą na zakupy do szpitala bo jutro ma zabieg na ginekologii. Obie jesteśmy zdygane. Mama oczywiście się do tego nie przyzna.

Dzień dobry :-)

Lori a to cos powaznego u mamy ? Na pewno wszystko bedzie ok :-)

ja nie spie dzis od 5... Bianka natomiast od 9 :-) pogoda u nas do bani :-(

tak sie zastanawiam, bo wlasnie podjadam sobie chrupki kukurydziane i Biance malooczy nie wyjda i kusi mnie,zeby jej dac... co sadzicie?

Milego dnia :-)

reklama
Ewirut
u nas wlasnie zaczęła sie piękna pogoda od piątku i tak ma zostać przez 2 tyg ale kto to wie :) oby tak zostało No mogło by być cieplej bo 14 stopni to mało ale najważniejsze ze słońce świeci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry