• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie serdecznie :-D
Malami- dziekuje , no lekarz tez mówi ,że waga bardzo ok:-D
Super ciuszki:tak: Ja wybiore sie w poniedziałek na łowy:tak:
Joanna- dziekuje:-D
Dziama- wytrwalisci i miłosci na dalsza droge. Gratulacje:-D

A co do wątróbki to pierwsze słysze , że nie wolno , przeciez ma dużo witamin:-)

Miłego dnia kobietki:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
ewirut właśnie dużo wątróbka ma witamin aż za dużo zwłaszcza witaminy A a ona bardzo szkodzi

Rózia ja gotowałam kaszkę manną błyskawiczną i dodawałam do posiłków, potem dałam biszkopta troszkę chlebka itp aż tak się tych norm nie trzymałam. Co innego jakby wysypało po glutenia ale Antkowi nigdy nic nie było.

Rozia dziewczyny gotują na wodzie.
Ja ponieważ nie mogłam nigdzie dostać bez mleka modyfikowanego zamiast grysiku podaje Lily biszkopt codziennie z owocami.

no własnie ja tez nigdzie nic nie znalazłam bez mleka modyfikowanego i dlatego kupilam zwykłą kaszę mannę błyskawiczną :-) i kupiłam Biance nowe smaki jarzynek, bo marchewką pluje :-) Jutro bedzie jadła ziemniaczka ze szpinakiem :-)

hello

Joasia - dokładnie, mężuś przedwczoraj znów nie dał poczytać (nie płakałam z tego powodu),

Wczoraj zaczęłam drugi tomik i oczywiście opamiętałam się ok. 2-giej godziny (i 280 strony), ze może by tak spać pójść, bo rano trzeba wstać.

Rozia - no popatrz jak wszystko się sprzysięga przeciwko czytaniu.... a zwłaszcza mężowie!! hihi

Co się dzieje z Losiczką??? bo wieki jej tu nie było

Rozia u nas ziemniak ze szpinakiem jest na duże nie i marchew tez :/ owoce je wszystkie :-D Dzisiaj herbatnika jadła ze mną aż jej sie uszy trzęsly hihihi
Katrina :-D;-)

reklama
No tak roszpunko, tylko te kaszki są na bazie mleka modyfikowanego, aja chciałam naturalnie wprowadzic gluten :-) Ale dzięki za radę :-) jak nie uda mi sie po mojemu, to kupie tą kaszkę dla dzieci i tyle :-)

Katrina Łosiczka pojawia sie na fb. Kursuje między domem i szyciem a ciocią ...

A tak w ogóle, to dzień dobry :-) I miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry