• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama przeczytałam na FB i tutaj :tak: Cieszę się, że dzień Waszego ślubu był taki jaki sobie wymarzyliście :-)
Pooglądałam też zdjęcia, które koleżanka dodała na FB
:sorry2::zawstydzona/y: pięknie wyglądaliście!!! :-)

Katy
co u Ciebie? Jak zdrówko tatki?
:confused: :*

reklama
witajcie babulce. wczoraj w pracy tylko podczytywałam bo nie miałam jak pisać. ale dzisiaj juz jestem

małami my mamy taki sam bujaczek jak truskaffka ale inny wzór i super się sprawdza. ja polecam.

truskaffka ale czas zasuwa. juz 2 miesiace. buziaczki dla gwiazdy

co do Greya to juz kiedys pisałam ze pochłonełam 3 tomy nawet nie wiem kiedy. Olek miał chyba z 2 miesiace i jak się cycusiowaliśmy to mama czytała. a on długo lubił przy piersi siedziec więc pochłonełam w tydzień

rozia
, dziama ja chce fotek z waszych uroczystości.

a u mnie wczoraj @ zawitała. po półtora roku przylazła. a było tak fajnie. no ale jak chce się druga dzidzie to niech juz będzie. za jakis czas pożegnam ja znowu

Hejka :-D
i ja sie deszczowo witam i tylko brrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12 stopni :wściekła/y:

Dziama ja tez juz pisałam na FB ale GRATULACJE raz jeszcze :-):tak::-)

Paulus ty pracusiu hihi no Oskar gigant rosnie hehehehe

Agnes hmmm czyli niedługo staranka wznawiasz :szok::-D:-) hihihi fajnie ,a bujaczek no własnie skoro Wy go polecacie wszystkie :tak:;-)

Ja w sobote i niedziele wątróbkę z buraczkami wcinałam ,wczoraj i dziś botwinkę a jutro będą bitki wołowe z kaszą gryczana i moje ulubione leniwe mmmmmmmmmmmm z bułeczką na masełku mmmmmmmmmmmm ale sobie dogadzam hahahahahah
Oskar chyba zadowolony bo ćwiczy kopniaki ;-) ,a sok z buraków chyba sie nie sprawdzi tez u mnie bo mi mega niedobrze jest po nim

dzis znowu leze bo brzuch sie spina :wściekła/y:

Martuś jesz wątróbkę w ciąży? Mi i wielu czerwcówkom lekarz mówił,że w ciąży nie można wątróbki .
Wątróbka a ciąża

Ja jutro robię gołąbki.
Antek miał 2 dni temperaturę,ale tylko to i kilka rzadszych kupek więc obstawiam ząbki.
A o jakiej książce piszecie? bo się nie doczytałam nie mogę znaleźć.

Agnes to trzymam kciuki,żeby znowu na półtora roku sobie @ polazła do diabła.

Dziama jeszcze raz wszystkiego naj naj naj.

WITAM KOBIETKI:-)

JUZ OD JUTRA BEDE Z WAMI NA BIŻĄCO, ALE DZIS TAK W SKRÓCIE POWIEM CO U MNIE Z GÓRY ZA TO PRZEPRASZAM :tak:

WLASNIE WRÓCIŁAM OD LEKARZA CUKRZYCY NIE MA:-D WSZYSTKIE WYMIKI OK:-)
DZIDZIA ROSNIE JA NA DROZDZACH WAZY JUZ 1500GR:-):tak: LEKARZ MÓWI ZE JAK TAK DALEJ POJDZIE TO BEDZIE Z NIEGO NIE ZŁY KLOCEK:szok::-D

MIŁEGO WIECZORKU DZIEWCZYNKI:-);-)

Witam
Dziama- super ze wszystko ok..wazne ze sie udalo wesele..jeszcze raz wszystkiego co najlepsze

Katrina-czyzby znowu mezus przeszkodzil:-)

Ewirut- fajnie ze wszystko ok..i niech dzidzia zdrowo rosnie..

Ja zaraz mykam po corki a pozniej chyba za okna sie wezme..no i trawe przydalo by sie skosic.bo juz krzaczkow nie widac :-):-):-)

DZień dobry :-)

My juz spacerek zaliczyłyśmy, a młoda w sumie to dalej śpi na ogródku :-) A ja za obiad sie wziełam, bo już czas :-)

Miłego dnia babeczki :-)

Ps. Ja wczoraj chciałam zabrać się za czytanie, to tablet mi padł :baffled: Dziś mi może znowu m przeszkodzić tak jak ostatnio katrinie przeszkadza :-) Ale spróbuję cos zacząć :-)

Hejka :-)

Viola no jem ta wątróbkę ;-)
ewirut super waga synusia :tak:

Rozia ja tez dzis wybyłam no i znowu poszalałam w sklepach bo promocje znalazłam hiiiiiii G mnie udusi normalnie
a to moje łowy

476044_F_02.png
0222827714612_F_02.png
417394_F_02.png
cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-68-m-iext21250912.jpg

reklama
Mamami no łowy świetne :-) My mamy zaraz ruszyć w teren, bo muszę Biance kupić kilka rzeczy :-)

Kurczę nie wiem jak wprowadzić ten gluten, bo do tej pory widziałam same kaszki z mlekiem modyfikowanym :-( No i w mojej magicznej książeczce jest napisane,żeby zagęścić kaszka warzywa i na 100ml trzeba dać 2-3g, czyli łyżeczkę kaszki, ale problem w tym,że mi Bianka nie zjada takiej ilości marchewki i nie wiem jak zagęścić :baffled: Jak Wy wprowadzałyście gluten??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry