• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Amelka kończy dziś 2 miesiące :-):-):-)

a w ogóle to dzień dobry :))

ja z kawką i sernikiem od teściowej...matkooo jakie ona robi pyszne serniki, w tyłek mi pójdzie hehehe

Rozia super że imprezka za wami udana, czekam teraz na fotki :)
Marysia STO LAT !!! Niech dzieciaczki zdrowo i wesoło się chowają, mąż kocha i rozpieszcza, zdrówko dopisuje i kasiory nie brakuje:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-D

Truskaffka wow ale focie superasne ,mała rośnie jak na drożdzach :-) cudna jest i syncio tez :tak::tak::tak:

Rozia czyli chrzciny udane ?????Fajnie i tez o fotki pleas :-D

Mi od wczoraj głowa znowu pęka ,byłam dziś na wizycie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i Oskar ma idealnie tydzien taki z usg jak z terminu OM czyli konczymy 32 a wchodzimy w 33 tydzień :-D no i waży 1680 gr...normalnie gigant hehehehehe, dziś podgryzał pępowinę sobie ...smiesznie to wyglądało :szok: ,ja przytyłam 2kg i waże już 64 :confused2:,mam leżeć i nospa forte co 8h no iiiiiiiiiiii ze względu na to ze zelaza brac w tabsach nie mogę to : buraki ,pietrucha itp grrrrrrrrrrrrrrrrr a ja tylko miód ,dzem,serek ,płateczki i owocki :sorry:.Następna wizyta już za 3 tygodnie i posiew muszę tez na nią juz mieć hmmmm wiec zostało końcowe odliczanie hihi,no i jak narazie rodzimy SN bo nie chce ciąć mnie 5 raz :szok: no chyba ze będą jakies komplikacje :zawstydzona/y:

Padam na twarz :wściekła/y:i mega zmeczona jestem

a i pytanko jaki leżaczek polecacie dla małego:sorry:

Witam sie i ja.. Jak zawsze zabiegana :-) brzuch mnie boli..wiec pewno malpa :-)@ sie zjawi :-(
Truskaffka-super fotki a dzieci przesliczne..
Rozia-super ze chrzciny udane..prosimy fotki..
Madzia -jak tam po weselu:-)
Paula-przeczytalam pierwsza czesc Greya..przez 2 dni ja meczylam bo nie moglam sie oderwac..:-)
Malami- to odpoczywaj kobietko :-)
Reszty nie pamietam..

dziękuję :sorry:

MałaMi ja polecam leżaczek z fp taki co mamy:-D FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18kg (3246970814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
on długo maluchowi służy :) nawet mojej przyjaciółki córa-2,5 lata- jak u nas jest to w leżaku ląduje, bardzo go lubi :) przy Matiku miałam ten sam model tylko wzór inny :)
są wytrzymałe, służą jako leżaki, krzesełka, lekkie, łatwe w transporcie, mała go uwielbia:tak:
tanie nie są, ale można polować na używane :) mnie udało się kupić za 120zł w super stanie:tak:

Marysiu czekam na efekt Twojego szycia :-)

Truskafffka wszystkiego co najlepsze dla Amelki :*
Jesteście świetną rodzinką, aż mił popatrzeć na takie fotki
:tak:

Rozia ja również dołączam się do prośby o fotki z chrzcin
:-p

Dziama czekam na relację z weseliska i fotki oczywiście też w miarę możliwości
;-)

Martuś ale klocuś z Oskarka
:-)

Joanna cieszę się, że się podobała
:tak: Wiesz jak mi nocki w pracy szybko leciały przy całej serii? :laugh2: Kolejne też są głównie o tych ich sado maso :rofl2: dlatego niektórych może to znudzić, ale ja ostro czytałam, bo przede wszystkim byłam ciekawa jak potoczą się losy głównych bohaterów.
Teraz czytam "Arabską córkę"- też OK., ale mam okrojoną wersję, nigdzie nie mogę znaleźć kompletnego e-booka
:-( Pierwsza część, czyli "Arabska żona" też fajna.
Chociaż jak czytałam Grey'a też miałam wrażenie, że były braki w tekście
:eek:

Witam po komunijnie:-)
Było super, jedzonko pyszne impreza udana bratanica zadowolona z prezentów:tak::-D Tylko pogoda troche nam nie dopisała, nie bylo sloneczka :crazy:
Ale juz bardzo sie ciesze , że jestem w domu nie ma to jak u siebie:tak: Teraz marze tylko any poleżec i odpoczac:tak:
Pozdrawiam wszystkich :tak:

Miłego dnia kobietki:-D

DZiewczynki zdjecia bedą jak je dostane od siostry, bo jej aparatem były robione:-)

Martuś ja mam taki ( to chyba starsza wersja tego co Truskaffka ma)) Fisher Price Fotelik Bujaczek Leżaczek do 18 kg (3247675356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wzięłam go dlatego,że właśnie na dłużej będzie :-) Ja w sumie też używany kupilam za dobrą cenę :-)

Truskafffka sto lat dla Amelki z okazji 2 miesięcy :-)

Musiałam dzis kupić mojej pannicy nowe pajace bawełniane do spania, bo mi Gwiazda wyrosła :-)

reklama
Paula-no ja tez z tych ciekawych..no nie moglam sie od niej oderwac..caly weekend z ksiazka..az sie rodzinka smiala.
.ja kupilam ksiazke i nie patrzylam na e- boki wiec nie powiem czy okrojona..wlasnie szukam kolejnych..i zamowie dwie naraz co by sie nie odrywac..:-):-)

Ewirut-witaj..bo chyba nie mielismy okazji..

Truskaffka-najlepszego dla corci..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry