• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejooo

pozbyliśmy się jednego dziecka-pojechało do babci na nockę:-pdrugie śpi:-p a my...hihi wieczorek dla siebie mamy:-p

Dziama dziś jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu...pamiętajcie o nim każdego dnia, życzę wam miłości, motylków w brzuchu, dobrego wspólnego humoru, pięknej przyjaźni, akrobacji w łóżku..Wszystkiego Naj na Nowej Wspólnej Drodze życia :)

Roszpunka zdrówka dla Maksia

Rozia pięknie śpi myszka :)
ja nie zapeszam tfu tfu, ale Melka też mi przesypia nocki :) pobudka na jedzenie jest koło 5-6, i dosypiamy jeszcze do 8-9 :)

reklama
Roszpunka - zdrówka dla synusia, no ja już niestety nie posiedzę, bo Kuba wstaje przy wszystkim przy czym się da, więc trzeba miec oczy wkoło głowy,

Dziama - wszystkiego co najlepsze, duzo miłości i zrozumienia na wspólnej drodze, sto lat!!

Katy - witaj Jarząbku!!! Co u Ciebie??

Dobry wieczór :-)

My już po chrzcinach :-) Oboje z m padamy, ale Bianka była grzeczna całą mszę :-) W ogóle nie płakała ani nic :-) Raz tylko się skrzywiła, bo sie wystraszyła jak ksiądz nagle zaczął mówić, ale dałam jej smoczka i było ok:-) Patrzyła na wszystko zaciekawiona :-)

truskaffka no to Amelka śpi tak jak Bianka :-) No to pięknie :-)

Aniu a Twój nie ?? Tobie też życzymy w tym dniu wszystkiego najlepszego i żeby Lili dała troszkę odpocząć mamusi :-)

Roszpunko zdrówka do Maksia !!!

Katrina no to rzeczywiście zaczyna Ci się ciężki okres z Kubusiem :-) Siły i cierpliwości życzę :-)

Kolorowych snów :-)

Marysiu Wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin :*

bo164-xl.jpg

Załączniki

• bo164-xl.jpg
    bo164-xl.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć