• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
rozia - ekstra blender ;) ... mój mi daje kase i mowi "masz kup sobie co chcesz" ... no w nim to za krztynę rozmantyzmu :dry:

truskaffka - a to takie ala wywiadówki czy juz cos pod kątem wyjścia do szkoły?

ewiru - daj znać co powiedział lekarz na te wyniki

joanna - a to kilka dni sobie odpoczniesz z tonem piosenki "wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma w domu dzieci to jesteśmy niegrzeczni" :-D

ewiru - próbuj do skutku to może sie wbijesz między jedna pacjentką a drugą

joanna - ja to sie juz nie mogę doczekac kiedy mój dorośnie do wycieczek z noclegiem :) ... ostatnio dostałam meila od przedszkolanki że sie zrobiło miejsce i czy nie chcemy puscić Mata to prawie parsknęłam śmiechem :laugh2:

namówiłam męża na lniane spodnie i teraz chodzi zachwycony że mu wygodnie jak w piżamie :-D

Lori no mój m zażyczył sobie listę prezentów i powiedział,że coś z niej wybierze,żebym miała niespodziankę :-) Ale zaskoczył mnie, bo miał być taki mniejszy, a on mi na wypasie kupił :-)

Ewirut i jak, udało się ??

Rozia - ja sobie zażyczyłam prezent po urodzeniu Lili, oczywiście powiedział że chętnie i żebym sobie wybrała :dry: ... no to mu powiedziałam że OK, wybiore, ale dodałam " lepiej zacznij zbierać już dzisiaj" :-p:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry