• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

U mnie lekarka na porodówce wspomniała cos o prezencie dla mnie,że mu taka cudna córkęurodziłam, to jak wychodziłyśmy ze szpitala, to kupił mi bukiet kwiatów :-) Pierwszy i jak na razie ostatni :-)
Ale sam powiedział,że jakos o prezencie nie pomyślał i dopiero lekarka mu dała do myślenia, a tak na szybko, to tylko kwiaty wymyślił :-) Ale ja się bardzo cieszyłam :-)

reklama
truskaffka - u mnie w przedszkolu nie ma rady rodziców :-p w szkole z jednej strony bym chciała wiedziec co jest grane, z drugiej strony trzeba na to poświęcić czas

rozia - mi tez mąż dał kwiaty jak urodziłam Matiego, ale moja mama mu kazała :dry: ... sam oczywiście nie wpadłby na ten pomysł.

Witam :blink:
Jej ale mam zaległości
:szok:

LiLuu ledwo dycham, cały czas w pracy i jakoś nie zapowiada się zbytnio, że kogoś przyjmą i to się zmieni…
:dry: ale nie narzekam, niektórzy mają gorzej… Może jakoś wytrzymam jeszcze te 3,5 miesiąca :tak:
Twoja córa wymiata, jest prześliczna, taka do schrupania :-p
A co Ona to kombinowała na tym brzusiu? Wygląda jakby na coś sięgała
:tak::-)

Truskafffka oblicze groźniej bestyjki Amelki jest boskie, po prostu wymiata
:-) Bokserka idealna- zadatki widać na piąstkach :-p i ta mina :cool2:

Rozia super prezent od męża, ma chłop zmysł
:tak:

Katrina
ja również dopominam się o zdjęcia z roczku
;-)

Pogoda u mnie przecudowna
:tak: W sobotę tylko przez jakieś 30min. było straaaaaaszne oberwanie chmury, a tak to lapma codziennie :cool2:

Pozdrawiam i ściskam wszystkie :*

Paula moja aparatka leżała na łóżku koło mnie i sie obrucila na brzuch na samym kraju jakby mnie tam nie było to by spadła z miego :/ a koło łóżka stała reklamówka i so ńiej sięgała :dry:

Trzymaj sie jakos w tej robocie biedulko :happy2:

reklama
Ewirut ale ja słońce do Ciebie przesłałam :-) dlatego u mnie już go nie ma ;-)
A z tym ryżem to bardzo dobry pomysł, ekonomicznie i zdrowo :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry