• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewiru - ja biore te leki w tabletkach i zastrzykach właśnie po to żeby utrzymać ciąże. Wykryto u mnie chorobę antyfosfolipidową i dla tego wcześniej mialam poronienia. Krew robi sie lepka i dochodzi do mikro zatorów. W 30 tygodniu odstawiam tabletki ( przez nie mam mdłości) a w 34 mam odstawić zastrzyki.

ja jem normalnie, spust w ciąży to ja mam że hej. Mój brzuch jest jak dziura bez dna. Ostatnio na te upały zaproponowałam neleśniki z truskawkami i śmietaną. Mąż sie oczywiscie nie najadł i łaził pół dnia głodny aż mu musiałam zagrzać 10 kiełbasek i wreszcie siedział cicho :rofl2:
Ja jem dużo owoców i ewidentnie na to mam teraz ochotę. Słodkie zupełnie mi juz nie podchodzi. Najchętniej piłabym lemoniadę z dużą ilością limonki.

truskaffka - tez mysle nad nad zakupem wiatraka, ale nie wiem gdzie ja bym go miała postawić :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewirut no ja tez wcinam truskawki mmm jakbym ich na oczy nie widziała :-D:-D:-D i kiwi i arbuza ooooo pyszota no i jakies płateczki na mleku a czasami ziemniaczki kefirek i jajo sadzone mniam ,i kilogramami grejpfruty mogłabym jesc :-D:-D:-D

Truskafffka no ja z prezencików tez bardzo zadowolona jestem :tak::tak::tak:,a T teraz w domku się chłodzisz :-) dobrze Ci ja się rozpływam

ale leze i robie nic ..... G w pracy do wieczora ,Szyma pojechał na wycieczke hihi odpoczywam

Lori a Ty tyle wcinasz??hii szok mi napady głodu przeszły ;-) ale rano bez sniadania ani rusz :tak: a w ciagu dnia owoce ,owoce :-)

moze dzis pojedziemy na kolację z G i mam ochote na pyszną mrożonżą
images

Liluu znieczulenie trzyma kilka godzin :baffled:

AAAAAAAAAAAAA i najważniejsze jutro idę do ORTOPEDY !!!!!!!

Lori - przepraszam za to pytanie mam nadzieje ze Cie nie uraziłam. Bedzie dobrze zobaczysz:tak:
truskaffka- no tak przeciez truskaffki:-D:-D:-D
Malami- wlasnie owoce jeszcze najlepiej podchodza w taki upał:tak:

A tak mi sie chce cos kwasnego , z zaraz chyba zjem cytryne:-D

Ostatnia edycja:
MałaMi juz zaczyna ustępować ufff dzięki bo juz myślałam ze oszaleje
Lilke nakarmilam teraz spi jz od 11 :tak:Chyba znieczulenie na nia zadziałało :-pOkoło wlasnie sie obudziła i krzyk jak zwykle wrrrrrr

i ja tez zjadałam grefruty tonami :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry