• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej :)

Liluu - dobrze że już jestes przyzwyczajona... daje to nadzieje bo ja sie boje jaki egzamplarz mi sie trafi :-D ... w brzuchu tez dawała popalić czy była raczej spokojna?

Ewiru - no Ty juz musisz się nam codziennie meldować. Moje kości mi podpowiadają że u ciebie to kwestia kilku dni :-p:-p:-p

Agnes - fajnie że jestes zadowolona z nowej pracy :-)

Truskaffka - u nas jakoś kiepsko z tym przychodzeniem kolegów w odwiedziny. Co innego znajomi z dziecmi na kawe, ale tak żeby kolega podwórkowy przyszedł to nie. Szkoda ... może isę to zmieni jak pójdzie do szkoły.

Liluu- jakby nie puchnieca i len to jest ok :tak::tak:Ucaluje kruszynke albo przyslij do mnie ja z chcecia ja pobawie:-)
Lori- nawet nie wiesz jak bardzo bym juz chciala miec porod za soba ale na razie niech dzidzia jeszcze siedzi w brzuszku chociaz tydzien do 38 tyg;-) ja od poczatku stawiam ze urodze na 25 lipca wiec zobaczymy czy sie sprawdzi:-)

Dziewczyny czy do szpitala musze zabrac dwie koszule nocne?

dzień dobry

lato ;) woda się grzeje w basenie, potem się pomoczymy ;)

Lor u nas takie kolegowanie się zaczęło niedawno, pecha mamy, bo akurat w okolicy mało dzieciaków mieszka. Też zazwyczaj z mamami i dzieciakami się umawialiśmy, ale widzę też że im dzieciaki starsze tym więcej spotkań samych dzieciaków, Matika odprowadzam do koleżanki/kolegi, potem mi go przyprowadzają. A potem zmiana i kolega/koleżanka ląduje u nas :)
ewirut no ciekawe kiedy nas Bartuś zaskoczy :)
ja miałam nawet trzy koszule -ale mnie zwinęli na patologię najpierw, więc w sumie 6 dni byłam w szpitalu
dwie warto mieć, jedna do porodu, druga po porodzie :)
liluu a wy teraz wynajmujecie pokój? macie do własnej dyspozycji jeden czy więcej pokoi?

ja dumam co by tu zrobić z jakimś wyjazdem wakacyjnym, typowy wakacyjny wyjazd w tym roku sobie odpuściliśmy, ale tak na 3-4 dni bym gdzieś wyskoczyła chętnie. I tak mnie dziś natchnęło Zakopane..:confused: Matik nie był jeszcze, my byliśmy jeszcze jako zakochane szczeniaki :p a niedaleko jest, muszę z D pogadać.

truskaffka-tak wlasnie tez mysle ze dwie trzeba, dziekuje za informacje:-) Oj ciekawe kiedy zaskoczy , żebym to Ja wiedziała kiedy znudzi mu sie w brzuszku;-)
Zakopane oj ja tez chcem :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry