• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hello

Nas koleżanka zmobilizowała do wcześniejszego wyjscia z domu - ale dzięki temu sprawy na "mieście" mam już załatwione, zakupy zrobione - jak u Lori trzecie pranko w pralce się pierze, jeszcze jedno czeka do wyprania.
Korzystamy z pogody - koce się suszą, torby wietrzą, buty tez juz czyste stoją na parapecie na zewnątrz, teraz ciuchy robocze się piorą, a potem takie normalne "standardowe" pranie - ubrania z dzieci.

Liluu - u nas na szczęście w domu (na dole) jest zdecydowanie chłodniej niż na dworze - jedynie na pietrze jest duszno, ale to popołudniami jak słońce jest już z drugiej strony domu, to porządnie wietrzymy-chłodzimy. Na ogródku zaraz bedzie pełne słoneczko, więc tam juz w cieniu byśmy nie posiedzieli.

reklama
Witam dziewczyny:-)
Obawiam sie mojego puchniecia , bo nawet po nocy opuchlizna z nog nie schodzi, teraz tez mam caly czas nawet nie pomaga moczenie w wodzie:confused:
zycze wszytskim milego dnia i dziekuje za wsparcie pozniej sie odezwe , bo teraz musze odpoczac a po za tym zaraz mezus przyjdzie z pracy trzeba kawusie robic:-):tak::-D

Ewirut je martw sie na koniec ciąży to normalne masz dużo wody w organizmie wszystko zejdzie po porodzie :tak: Odpoczywają z nozkami wysoko polozonymi

katrina no niestety mój pokój jest na "górze" i teraz wróciłam do niego bo na dworze masakra !!! Nie da sie wytrzymać ,zupka sie gotuje pomidorowa więc i Lilka skorzysta dziś po zurku super sie jej kupki uregulowały i jej bardzo smakowal
a ja jakoś nie mogę dojść do pralki:-p

dzień dobry

w nocy o 4 się przebudziłam i byłam taka wyspana że hoho i tak do 6
młoda po 5 się obudziła na jedzenie, zjadła i poszła spać, a ja dalej dumałam :dry:
w koncu po 6 zasnęłam i po 9 wstałyśmy, ale rozbita jestem cały dzień

za godzinę zwijajmy się z Matim na basen, D z Melką zostają w domu

miłego popołudnia kobietki :)

Co tam babeczki ja wlasnie pojadlam bobu gotowanego mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi:szok:
Caly czas leże sobie i teraz juz na prawde duzo odpoczywam, bo juz brak mi sił:tak: A moje nogi nadal jak banie:szok:

ewiru - poród już tusz tusz :-p ... zaraz po cała woda mi zeszła ... pamietam że jak urodziłam to sie na 2 godziny zdrzemnęłam a jak otworzyłam oczy to od razu patrzyłam na stopy czy są mniejsze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry