• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewiru - normlanie mam zakwasy nie powiem gdzie :dry: ... ledwo powłucze nogami. Upał mi nie przeszkadza tylko ten ciężar. Mama mi wzięła Matika a ja chce nadrobić zaległości z prasowania. Oni walczą w ogrodzie z ubrankami dla Lilki bo mają dzisiaj wielkie pranie małych ubranek po Matusiu.

reklama
LOri - ja sie bardzo ciesze , że tak szybko sobie to zrobilam i ubranka mam juz gotowe, bo teraz to nie czulabym sie na silach aby to robic:no:
Staram sie spakowac torbe do szpitala, ale jakos nie wychodzi mi to za bardzo.czasem mam silne bole w dole brzucha, ale to chyba jeszcze nie skurcze?!

Dzien doberek - my dzis wybywamy na pare godzin do moich rodzicow bo dawno wnuczat nie widzieli :-)
LORI - na temat chlopow szkoda slow, ja tyle co nerwow przez to w obu ciazach zjadlam to az dziw bierze ze z miesiac wczesniej nie urodzilam

oj dziewczyny torba do szpitala czesciowo spakowana:-) teraz tylko czekac na skurcze:tak:
Rozia-udananych pogaduszek;-)
Joanna- nie denerwuj sie nie wolno , chłop i tak nie zrozumie;-) jak sie czujesz?

Ewirut oddam na kilka chwil :-p

Lori malutka w brzuszku była bardzo spokojna rzadko sie ruszala musiałam codzienniem dooplerem jej szukać :tak:

Truskafffka my wynajmujemy cały dom ale ze względów finansowych podnajmuje pokoje ludziom i mam tylko jeden pokój do dyspozycji

Lori - fajowy pokoik:tak::-D i śliczny kotek och to jest to co ja lubie najbardziej kotki:tak: mam 3 :szok::-D
Liluu- no wcale sie nie dziwie, że tylko na kilka chwil , tez bym tylko na chwilke oddala swoje malenstwo:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry