• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katrina - widać że kartka zrobiła na tobie wrażenie :-D

joanna - fajnie Ci z tym wyręczaniem, mój jest pół dnia w pracy a po pracy i tak większość chce robić sama bo wiadomo że zrobię to lepiej :rofl2::rofl2::rofl2:

Rozia - a ta 07:30 to że późno czy że wcześnie? :-p

ewiru - że ci się chce tak gotować ... ja to przeszłam na tryb szybkiego gotowania :-p

ja dzisiaj miałam masakryczny sen i jak się obudziłam to chciało mi się ryczeć :-(

lece z małym na plac zabaw :-)

Rozia no tak to bywa z tymi gwiazdami naszymi na pocieszenie powiem ci ze moja Lila wstala kilka dni temu po 4 :baffled: I ona wyspana chce sie bawić :szok::szok:Oczy to my takie mieli z P

ewirut jeszcze troszkę :tak:

Paula jak tam walizka spakowana?

lori a co ci sie śniło ?

a gdzie reszta naszych dziewczynek ?
Ktoś pytał o Axe ostatnio zamieściła komentarz pod zdjęciem Lily tak ze chyba u niej wszystko w porządku

milego dnia

Aloha :-)
Nawet nie mówię jaki u mnie skwar :-p

LiLuu jeszcze niet :-p w poniedziałek będę się pakowała, albo we wtorek, bo w środę jedziemy już do K, co by na lotnisko było bliżej :-)

No i właśnie, tak w ogóle to dzisiaj jestem tu raczej ostatni dzień, bo jutro Puzel do mnie przyjeżdża, tak więc nie będę miała jak tu wchodzić, bo wiadomo jak to jest jak chłop w domu :-p Później do Niego i od razu na wakacje, także pewnie zjawię się tu dopiero po dwunastym sierpnia... ;-) aleeeee dziś postaram się jeszcze zaglądać :-)

Stawiam po chłodzącym sorbeciku dla każdej :-)
b_1_28055.jpg
Miłego Dnia :*

Załączniki

• b_1_28055.jpg
    b_1_28055.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 34
dzień dobry :)

żar się z nieba leje, młody w basenie, mała pospała w cieniu ogródka, a ja trochę na leżaku poleżałam, w basenie syna potopiłam...krótko mówiąc wszyscy zadowoleni:-p
teraz uciekłam do domu się schłodzić ;)

Rozia hehe moja pare razy tez mi taki numer odstawiła, ale brałam ją zazwyczaj na przetrzymanie..znaczy- brałam do łóżka, cichoszaaa mama śpi, żmijka pogadała, popatrzyła na mnie i po pół h dochodziła do wniosku że jeszcze się zdrzemnie:-D mądra córcia:-D
no ale jak wy musiałyście się ewakuować z pokoju to takich tricków stosować się nie da ;)

Lor na szczęście to tylko sen

Paula uwielbiam Cie wariatko jedna:-D
a nas zdecydowanie bardziej ciągnie nad morze, ale to całą Polskę mamy do przejechania, a nie chcę młodej tak męczyć, więc w tym roku stawiamy na jakieś bliskie jeziorko/góry :)

pozdrawiam babulce

Lori - ja musze cos robic , bo jakbym tak siedziala i nic nie robila to juz calkiem mi sie by dłuzyło, ja musz ebyc caly czas na nogach nie lubie siedziec bezczynnie a , ze ciaza mi na to pozwala to wykorzystuje to i wymyslam sobie jaies robótki ,albo obiadki:-):-):-)
Paula- Ty to wiesz jak smaka na robic ja po prose trukawkowy sorbecik i malinowy :-p Uwielbiam:tak:

Ale dzis obiecalam mężowi ze bede odpoczywac , bo krzyczy na mnie , że tylko łaze a moje nogi a zwlacza noga to prawie jak bomba ktora ma zaraz wstrzelic:szok::szok:

Ewirut to siadaj na dupce bo zaraz w nią dostaniesz klapsa :angry: Chyba muszę z twoim mężem pogadać :-p

Kurcze u nas znowu upał a fuj już wszyscy maja dość tej pogody Lila wlasnie tnie komara a ja koło,niej leże i już mi sie oczy kleja łoj chyba zasne zaraz

reklama
Liluu- ja tez planowalam drzemke , ale to chyba nie dla mnie! U nas tez upal jak cholera , no ale wkoncu mamy prawdziwe lato wiec czemu narzekamy. A co bedzie jutro i w niedziele jak zapowiadaja po 35st

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry