• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

Lori - rozbawiła mnie wtedy ta kartka i wyobraziłam sobie wtedy mojego męża z takim kapelusikem, a raczej dwoma... hihi

Liluu - u nas rano było fajnie chłodno - jechała na 8-mą do pracy i było na prawdę super, ale jak już wracałam do domu przed 10-tą, to juz się zaczęło robić gorąco....

Kuba śpi, Alinka na dworze, to Was sobie podczytuję.

A w ogóle to wszystkiego najlepszego dla wszystkich Anek i Aneczek!!!!!!!

reklama
Katrina dziękuje :*

a ja sie chwilke przestałam teraz czas na zakupy wyruszyć :)

traz jakieś miesiwo kupić dla Lily i zacząć samej gotować bo sklepowe to ona ma głęboko w poważaniu :-D A mam już urządzenie do gotowania na parze plus blender dwa w jednym także już teraz wymowek brak

A Ja wlasnie ucielam sobie drzemke! Nawet udalo mi sie zasnac co u mnie to nie lada wyzwanie w dzien! A teraz jakis glodek nas dopadl wiec czas po buszowac w kuchni i zrobic sobie cos szybkiego i dobrego , bo Bartuś sie złosci:-p

ewirut - ja tak mam od jakiegoś czasu - siedzę w salonie, to oczy mi się same zamykają, pójdę na górę do sypialni, to nie mogę zasnąć, raz tylko pospałam, ale wcześniej wypiłam energy drinka,

reklama
No u nas w sumie też było bezproblemowo... Troszkę ostatnio była marudna bardziej, ale tak czasami miała i to też nie jakoś strasznie i cały czas, tylko tak sobie :-)

Liluuu najgorsze jest jak dziecko tak płacze :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry