• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

My od weterynarza właśnie wróciłyśmy....Mojej kici coś na łebku wyszło... Dostała 2 zastrzyki i za 3 dni kontrola... Mam nadzieję,że jej zejdzie i nie będzie musiala znowu zastrzyków mieć...

Ale już jest upał... Ledwo doczłapałysmy z Bianką do domu... Trzeba jeszcze na zakupy jechać, bo już nie mam siły na nogach iść..

reklama
Dien dobry Kotenieńki :)
i upały zawitały do mnie nie wiem jak wysiedze w tej robocie:) ale nie nażekam lubie każdą pogodę jak tylko nie leje czy to plus czy minus30

Rozia- gratki przeogromne zarówno postępów basenowych jak i zęba
Lilu-jak tam Lileczka upały znosi? polepszyło się cosik- tak w ogóle to śliczna jest bo foty dopiero dziś widziałam
Paula- baw sie dobrze kochana- i życzę wpadki i powrotu w 3 :P
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sorki więcej nie pamietam

Jak zapewne widac jestem mama 3 dzieciaczkow,szczesliwa mezatka mimo uplywu lat.Obecnie mieszkamy w UK ...Manchester. Jestem na ostatnim roku studiow (literatura angielska)no i co najpiekniejsze spodziewamy sie kolejnego malucha co niezmiernie nas cieszy.

Ja swoje szanowne 4 litery umiescilam na kanapie i nie mam zamiaru sie ruszac,a spacerek zalicze wieczorkiem jak sie troche ochlodzi.Dzieci pojechaly do dziadkow wiec laba na calego:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry