• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A i zapomniałam wam powiedzieć ze moja gwiazda zaczęła jeść wiecej od kad jej gotuje sama :-D:tak: Zamienia sie w mała smieciarke :laugh2: Ale mnie to cieszy a kupiłam sobie do gotowania jej proste urządzenie Stomer-Blender Philips Avent - YouTube

polecam naprawdę super sprzecik

a co do jej dzisiejszego spania to nie mam pojęcia teraz tez wierci sie okropnie ale śpi i oby do rana

reklama
Lori ale to sa takie ćwiczenia stymulujące, co na rehabilitacji dzieciaczki mają,żeby właśnie nadgonić... Nic specjalnego :-)

Liluu córeczka mojej koleżanki tez tylko jak ona jej ugotuje to je :-) Także najwyraźniej nie przepada za słoiczkami :-) Przynajmniej mniej kasy Ci pójdzie na to :-)

U nas dzis impreza... Sąsiedzi parapetówkę mają... Ale wywiesili kartkę,że bdzie i że proszą o wyrozumiałość i że do po 24 postarają się być ciszej :-) No więc jestem wyrozumiała... ALe drą się tam konkretnie :baffled:

Ja idę oglądac serial, a póxniej zmukam spać, także do jutra :-)

PS. Jutro znowu na basen ruszamy :-)

Dzień dobry :-)

Liluu dobrze chociaż,że mała Ci w nocy pospała :-) Moja Bianka wstała dziś o 8 i też nie mogę dojść do siebie... Właśnie kawę zapodaję :-)

Miłego dnia :-)

A moje dziecię zaczęło pokazywać papa :-D:tak: Alez ja sie cieszę ze ten mój leniuszek nauczył sie czegoś nowego
A i jak ja wsadzam do takiego kółka do siedzenia to mi z niego ucieka :-D

ja już dwie wypilam ale bezkofeinowe to wiesz se można pić cały dzień i tak nic z tego

No proszę jaka zdolniacha z Lili :-) Ja to z kofeiną piłam :-) Przeciez bym zeszła bez :-)

Czekamy aż Bianka wstanie i mykamy dzis na basen :-) Taka pogoda,że miło będzie się ochłodzić :-)

To powodzenia na basenie :tak: Mam nadzieje ze dzisiaj już mała plywaczka będzie w siódmym niebie :-)

Mnie sie tez wydawało ze kawy z kofeina to nigdy nie odstawie bo wypijalam nawet i pięć dziennie a jak urodziłam Lily to bez problemu kawa poszła w odstawke a jak zatesknilam po dwuch miesiącach to zaczęłam wlasnie bezkofeinowa pić :-)

reklama
Hej:-)

My już po urlopie:-) udanym zresztą teraz odpoczywam.

Poczytam co tam u Was.

Ale wsze maluchy robią postępy:-)

Rozia gratuluje pierwszego ząbka i postępów na basenie. Nasza Maja to nie była taka ochocza- do 4 lat to tylko po kolanka, ale za to teraz nie wychodzi z wody.

Dziama też trzymam kciuki za owulkę hihi:-)

Ewirut jeszcze dwa w jednym??? jak najwięcej odpoczywaj z nogami w górze, mąż ma rację że opiernicza żonkę:-p

Joaśka ale super!!! ciesze się, ale lekarz heh "wyjątkowy"

Truskaffka my za to w góry pojechaliśmy, 11 godz w samochodzie:tak: bałam się trochę z brzuszkiem tak podróżować..

Lori znam ten stres... wczoraj maleństwo też nie było aktywne i myślałam że nerwy mnie zjedzą, no lae dziś już od rana aktywniejsze.

Paula udanych wakacji :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry