• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień doberek upalny:) ja nic nie mam do takiego lata ale kurka nie jak musze pracować w słońcu wrrrrrrrrr dziś u mojego brata na wsi(też z stamtąd pochodzę ) jest festyn wiejski i poproszono mnie o zdjęcia olaboga na sama mysl czuje się spocona:) akcja się zaczyna o 14.30 hmmmmmmmm w co by sie ubrać??? a może tak w strój kąpielowy wsadzę swoje sadło hehehe przynajmniej się opalę :)

Lilu zdolna bestyjka z maęłj uciekinierki :* ja z kawą mam tak że uwielbiam ale nie muszę jej pić czasem pije 5 dziennie a czasm kilka dni żadnej jak się złoży.
Rozia- jak tam nocna parapetówa u sąsiadów? grzeczni byli?
Róża no tak wy na urlopiku byliście a ja zapomniałam :) fajnie że odpoczeliście troszkę zawsze to inaczej, a jak Maja zmieniło się coś?
Ewruit- hoooooooop hop nadal 2w1 jak ty bidulko w te upały?
Katarina- dopiero dziś zauważyłam zdj ale te Twoje skarby rosną szooook

miłego dnia kochane lecę pomysleć w co się ubrać :) zeby było względnie chłodno i jeszcze wygodnie :) miłego dzionka

reklama
Dziama Ci co robili parapetówkę to akurat byli spokojni,natomiast inni na dziedzińcu troszku imprezowali, ale nie aż tak,żeby się spać nie chciało ;-) No to współczuję dzisiejszej pracy :-(

Roza to fajnie,że odpoczęłaś trochę :-) A jak tam Maja?? Jakies postępy w akceptacji bąbelka??

My po basenie:-) Dziś było super :-) Bianka w ogóle się nie bała, a bylo dużo ludzi :-) Nawet jak woda na nią chlapała, to nic a nic nie marudziła :-) Nawet "śpiewała" :-)

Ale po basenie padła :-)

Dzien Dobry

U nas pogoda sie diametralnie zmienila i leje jest chlodno i przyjemnie.
Dzieciaki dopiero wczoraj wyjechaly a ja juz niesamowicie tesknie tak nudno i pustow domu bez nich.
Cyba musze sobie znalesc jakies zajecie bo mi sie doslownie nudzi .....Hmmmm jak to dziwnie brzmi:szok:

Hello :-)
Upał niemiłosierny...
Udało mi się na chwilę wejść w pracy
;-) Chyba się od Was uzależniłam :-D Ale teraz to już naprawdę ostatni raz wchodzę przed urlopem :-p

Rozia Katrina LiLuu Dziama Joasiu Roza dziękuję dziewczynki :* mam nadzieję, że dobrze będę się bawiła, a najważniejsze, że z K spędzę trochę czasu
:tak:

Rozia a może kicię kleszcz użarł i stąd to zgrubienie? Zdrówka dla niej

Dziama cholero- co za życzenia
:-p Ale nie obraziła bym się w sumie gdyby się spełniły :*

Gingerka witam pięknie i gratuluję

LiLuu widać Lily woli swojskie, domowe jedzonko- wie co dobre
:-)

Ewirut długo mamy jeszcze czekać aż Bartuś zdecyduje się wyjść?
:-)

Hihihi mamy skoczków norweskich w hotelu (młodzi tacy, ale oko jest już na czym zawiesić i nawet dobrze wyglądają jak na skoczków
:szok: ) i opalają się cholery na podjeździe przed hotelem... Niby z zimowego kraju, a tak lubią upał- chyba nadrabiają zaległości słoneczne i ładują w siebie witaminę D ile wlezie :-D

Buziaki babulce :*

reklama
tak się dzisiaj ratowaliśmy przed słońcem Zobacz załącznik 574739

te upały zabijają ... nie wiedzialam co ja mam ze sobą robić. W domu można paść trupem, w baseniku lekko woda parowała to powietrze ociupine wilgotniejsze i czasami wietrzyk zawiał, ale tyle co kot napłakał. Jutro podobno ma być cieplej :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry