• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)

Witam nową koleżankę i gratuluję :)

Ja tam na upał nie narzekam, jak mi ciężko to sobie myślę,że niedługo znowu pół roku zimy albo i więcej i od razu humor lepszy:)
Mało mnie bo my całymi dniami na dworze, trzeba korzystać póki pogoda.
na poprawę humorku dla tych, których nie ma na fb :)

DSC04575.jpgDSC04548.jpgDSC04531.jpg

Załączniki

• DSC04575.jpg
    DSC04575.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC04548.jpg
    DSC04548.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC04531.jpg
    DSC04531.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Lori mąż teraz to prawie łysy hihi,ale jak był w wieku Antka to też miał takie jasne. W ogóle jak oglądaliśmy zdjęcia mojego Jacka jak był taki mały to jakbym na Antka patrzyła tylko A ma mój kolor oczu :)

My to w domu siedzimy, bo w domu chłodniej... Nie mam gdzie w okolicy spacerować w cieniu i nie ma szans na wyjście... ewentualnie do południa zanim się rozpraży na dobre, to na zakupy idziemy jakieś... A jutro m znowu po nocce, to ja nie wiem gdzie my sie podziejemy...

hejooo

uuuuuuppppppaaaaałłłlłł....
Mati po weekendzie pełen przeżyć- wczoraj rano buszował u mojego brata, potem D go odebrał i zawiózł do babci (mamy D) na nockę, u babci był też drugi wnuczek, więc chłopaki się wybawiły, jezioro dziś zaliczyli, babcia z nimi nie zwariowała :p
a my dojechaliśmy z małą dziś popołudniu do babci, posiedzieliśmy i sruuu do domu w komplecie ;)
wodę do basenu nową wlaliśmy..jutro będziemy się taaappplllaaać!

młoda dziś znów marchewkę wcinała, kupsztal normalny, więc chyba marcheweczka się przyjmie ;)

Rozia mała nawet dość ładnie wcina marcheweczkę, ale pierwszy kęs...mina oblędna, aż ją otrzepało:-D
a Bianka zacznie się turlać, a może zaraz potem odkryje w sobie chęć do kolejnych podbojów i zacznie się szykować do raczków hihi
Super że na basenie coraz więcej radochy :D :D :D
Liluu ja młodej też zamierzam gotować :)
Mati straasznie pluł żarciem ze słoiczków, więc jemu też gotowałam :)
iii brawa dla małej agentki za "papa"
Roza haha czyli ciągnie nas tam gdzie nas nie ma:cool2::-p
super że urlop udany :)
iii już 19 tydzień Ci leci...
Ginkerka przyślij trochę chłodku ;)
my pierworodnego nie mieliśmy przez jeden wieczór i już dziwnie było hehe bez gaduły...ciiichhooo:-p
Ewirut Bartuś spryciarz, pierdzieli tak się grzać, w brzuszku przyjemniej hehe

a poważnie to trzymam kciuki żeby się ochłodziło i Bartuś szybko wyskoczył :)
Paula Wyszalej się z Puzzlem!!!! :-D
Lor pięknie śliczny brzuchol, pokaźny :D i jak fajnie pępuszek Ci wystaje :)
i w basenie jak przyjemnie :-)
Viola Supermen SUPEROWY!!!!
ciekawe czy włoski mu takie jasne zostaną :) Mati jak był taki mały też miał ekstra blond :p a potem mu zaczęły ciemnieć

Witam

widze ze ja dziś pierwsza :-D

Rozia sto lat dla Rybki z okazji pól roczku :*

My narazie odpoczywamy od upałów fajnie zimne powietrze powiewa z zewnątrz zaraz trzeba gdzieś wybyc z mała bo popołudniu jak codzień będzie skwar.

milego dnia wszystkim

Witam dziewuszki po dluzszej nieobecnosci tutaj. Lori piekny brzuszek z Lilą :-) juz prawie na wylocie jestes.ale ten czas leci! pozdrawiam was wszystkie.wpadne znow jak bede miala kompa,bo z telefonu ciezko sie pisze. U mnie dzis 36 stopni w cieniu.usmaże się!Buziaczki.

reklama
Widzę że narzekacie na upał:tak:... ja też ledwo łażę no i pies... aż mi jej szkoda:tak:

Truskaffka a no ciągnie hihi:-). Fajnie że synuś wybawił się no i wy mieliście trochę odpoczynku:happy:

Lori ale ty masz duży brzuszek:szok: ładnie.

Viola no no przystojniak rośnie:-)

Dziewczynki o kopytkach mówicie- też bym zjadła:tak: dziś ugotuje więcej ziemniaków i wieczorkiem zrobię:-)
Z obiadem idę na łatwiznę, mam chłodnik i do tego ziemniaki z okrasą:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry