• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry :-)

liluu dziękujemy :-)

ewirut no oby :-)

Roza ja staram się nie narzekać, bo jeszcze deszcze przyjdą :-(

My dziś do poludnia byłysmy w centrum handlowym, bo klima, a musiałyśmy wybyć, bo m spał:-) I tym spodobem Bianka dorobiła się sukienki na wesele, które mamy w sierpniu i basenik jej kupiłam :-) I jeszcze zareklamowałam parasolkę do wózka i od ręki mi wymienili :-) Także bardzo owocny wypad :-) A popołudniu planujemy basen dla ochłody :-)

Miłego dnia :-)

sześć
Rozia - buziaki dla Bianki na pół roczku!!!!!!

Roszpunka - wreszcie dałaś znak życia - zaglądaj i pisz co u Ciebie,

Lori - no brzuszek jak się patrzy!!

Liluu - szacun, że chciało Ci się myć okna w takie gorąco - chociaż ja wczoraj po 23-ciej w kuchni też musiałam, bo szanowny monsz otwierał Colę, która mu wystrzeliła z butelki i wszystko było w ciemnych, klejących kropkach

Katrina,daje znaki zycia,tyle ze na fb,bo neta nie mialam wczesniej.jak wpadalam to tylko na chwile.
Ewirut,koncowka najbardziej sie ciagnie.pamietam jak ja budzilam sie codziennie z mysla,czy to bedzie dzis.
Rozia,zazdraszczam sukieneczkowych zakupow :-) i klimki tez hihi

Katrina,A co u mnie... bylismy tydzien nad morzem,ale pogoda nie dopisala.pozniej tydzien na mazurach i na weselu przy okazji,a teraz ja z Maksiem jestem u rodzicow w zamojskim.a m oddelegowali do pracy niedaleko nas,wiec zostajemy tu do konca delegacji i razem wracamy do domu gdzies za 2 tygodnie.Maksio chodzi z trzymaniem.marudny sie zrobil,pcha sie ciagle na rece.
A jak Kubula?

Katrina wykorzystałam okazje bo było zimno :-p Nie jestem samobójczynia:-D

dziewczynki Znalazłam przefajny przepis na pierogi ;-)Wiem ze każda z nas ma swój ulubiony ale ten mnie dziś powalil na kolana
Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasto pierogowe wg Babci najlepszej recepty

pierogi są miekkie co jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło ;-)

A aaaa poszukuje przepisu na jakaś fajna smaczna sałatkę jeśli któraś posiada proszę sie podzielić

Ostatnia edycja:
Ale sałatkę lekką, czyli z sałaty, czy taka cieższą np. z makaronem??

my po basanie... Bianka padła i spi na ogródku, bo o tej porze mamy już cień i nie jest tak tragicznie :-) A ja muszę zrobic porządek w jej pokoju, zwłaszcza w jej ubrankach i tak mi się nie chce :-( Ktoś reflektuje na porządki ?? :-)

Ostatnia edycja:
Roszpunka - no ja w necie prawie nie istnieje, bo nie mam FB (taka dziwna jestem), a Kubula fajny mamusi synuś, tylko zaczął nas bić i nie skutkuje "nie wolno". W nocy śpi, bo mamy przerwę w ząbkowaniu, trochę mniej je, ale to normalne, bo raz, że ciepło, a dwa, że teraz go wszystko interesuje, więc jedzenie tak trochę przestało. Mało mówi (i raczej po swojemu), ale pokazuje co chce i jak np. chce pić, to nie weźmie wtedy jedzenia do buzi i koniec, najpierw picie. Nie chce chodzić, za to z pełzania przestawił się na czołganie - robi to z zawrotna prędkością, po czym jak dojdzie do celu, to wstaje. Trzeba bardzo na niego uważać, bo robi wszystko bardzo szybko i jak źle wymierzy odległość, to upada, więc żeby sobie nie zrobił krzywdy, to trzeba go asekurować. Jest bardzo muzykalny - jak tylko usłyszy muzykę, zaraz tańczy. A tak poza tym - to mamy już za sobą wszystkie szczepienia i póki co od dłuższego czasu nie było potrzeby odwiedzania lekarza i oby tak jak najdłużej.

Rozia - u nas w pokoju Alinki trzeba zrobić porzadek w zabawkach... jakby Ci było mało po ubrankach Bianki, to zapraszam.. hihi.

Liluu - żartowałam, domyślam się, że w ten skwar, to okna byś sobie darowała.

reklama
Witam się wieczorową porą :)

jestem cała zgrzana, nawet powieki mi się pocą :confused2:

dzisiaj mieliśmy akacje jazdy do szpitala bo mała NIC się nie chciała ruszać, nawet po moim ugniataniu brzcha, zimnych okładach, lodach i czekoladzie. Dosłownie NIC. Na szczęście wszystko było dobrze a KTG książkowe. Tyle strachu co się najadłam o moje, zwłaszcza po lipcówkach bo tam dziewczyna pojechała w 38 tc bo ruchów nie czuła a tam tętna już nie bylo :-(

Katrina - najważniejsze że ma potrzebe przemieszczania :tak: na chodzenie przyjdzie pora :-) nasza chrześnica zaczęła chodzić dopiero na 15 miesięcy a teraz juz jeździ na hulajnodze a nie ma 2-latek :-p

Roszpunka, Truskaffka - brzuch pokaźny to będzie za miesiąc :sorry:

Rozia - ja to bym mogła te maleńkie ubranka przekładać bez końca :zawstydzona/y:

Liluu - a mniejwięcej jaka sałatka? taka co sama w sobie ma być daniem czy taka obiadowa?

Roza - znacie już płeć? jakieś imię na tapecie?

Truskaffka - super że weekend udany :-) ... Amela nie jest marudna w te upały?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry