• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ewirut wiadomo każda z nas sie bała i nie ważne czy to pierwsza dzidzia czy kolejna strach jest zawsze ten sam albo i większy bo już wiesz co cię czeka ale powiem ci jedno w momencie kiedy dostajesz malenstwo do rak wszystko mija a o bólu momentalnie zapominasz :tak:;-)

A u nas znowu prazy :baffled:Cały dzień idzie po prostu zdechnąć :angry:

reklama
Joanna- ja na lekarza jak do tej pory nie moge narzekac! Oj Ja tez juz czekam z niecierpliwoscia wielka:-) nie dsoc , że juz dokuczaja mi nogi to juz chcialabym zobaczyc jak wyglada:-)

kurde blaszka ja nie iem czemu sobie tak wbiłam do głowy ze myle dziame z joanną :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: .... no ale njważniejsze że Wy wiecie o co chodzi :-p

ewiru - jeszcze troszeńkę i już będziecie mieć Bartusia ze soba :tak:

Liluu - z dwojga złego przynajmniej pranie szybko Ci schnie ;-)

Rozia - przyzwyczai się do wody basenowej. Musicie tylko poćwiczyć :-)

dzisiaj miałam gorszy dzień. Cały czas chciało mi się spać, było mi niedobrze (zaliczyłam przytulanie porcelany) o generalnie byłam jak kapeć z kulawą nogą bo boli mnie bardzo stopa i nie wiem od czego.

A tak ogólnie to Lila bardzo mało się rusza i tylko delikatnie co oczywiście doprowadza mnie do szewskiej pasji bo sie tym zamartwiam :blink:

Hejka ;-)
U mnie dzisiaj troszkę chłodniej, ale bardzo ładnie i pogodnie :tak:

Rozia w czepku chyba każdy wygląda delikatnie mówiąc- dziwnie
:-p Ja np. prezentuję damską wersję Kodżaka, czy jak to się tam pisze :-D
Jeszcze kilka takich wyjść na basen i Bianka oswoi się w 100%, nie będzie chciała z wody wyjść
;-)

Joasiu wiedziałam, że będzie dobrze
:tak:
A lekarza nawet nie komentuję, bo szkoda się denerwować...
Wypoczywaj :*

Biapl :*

Dziama milo czytać, że nie tylko My z Puzlem i nasi znajomi mamy takie kuku i nadajemy imiona GPS’om hahaha
:-D:-D

Truskafffka
a bardziej ciągnie Was w góry, czy nad morze?
:confused: :blink:

Ewirut nie bój się, jak wszedł to i wyjść musi
:-)
Będzie dobrze :*
Wiem łatwo mi mówić, jak nikły tego nie przechodziłam, ale chcę Cię podtrzymać na duchu
:sorry2:

Buziaki Babulce :*

edit.:

Chciałam jeszcze skromnie coś dodać tak od siebie :cool2:
OD JUTRA UPAŁY, PROSZĘ NIE NARZEKAĆ :-D !!!!

972229_599760283378105_910593076_n.jpg

Załączniki

• 972229_599760283378105_910593076_n.jpg
    972229_599760283378105_910593076_n.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewirut-ja na swojego gina tez nie moge narzekac..a wczoraj bylam w szpitalu u jakiegos.....bo mialamskierowanie..i pierwszy razspotkalam sie z takimi metodami..zwlaszcza ze to nie pierwsz moja ciaza...

lori- kobitkom w ciazy sie wszystko wybacza..:-):-)

paula- wypoczywam..m mnie ostatnio wyrecza..wiec nie moge narzekac...zreszta ja z tych co dlugo nie posiedza w jednym miejscu :-):-)

rozia- cierpliwosci:-):-)

mykam spac..milej nocki..

Joasiu i tak ma być, niech wyręcza ;-)

Babulce, proszę przekazać swoim Puzlom- CHROŃ GŁOWĘ PRZED SŁOŃCEM!!! :-D:-D

994257_599771153377018_1153483095_n.jpg

Załączniki

• 994257_599771153377018_1153483095_n.jpg
    994257_599771153377018_1153483095_n.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 34
Paula - ja juz nie pamiętam od kogo, ale ładnych kilka lat temu dostałam taką kartkę z wakacji nad morzem a na niej był napis:
"Lato idzie - czapki z głów!!" do dziś, to pamiętam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry